Mirela Vaida, înfuriată la culme de amantul Vulpiței! Ce i-a spus prezentatoarea în direct, la TV lui Marian

Publicat: 30/01/2020 | 22:54

Mirela Vaida a răbufnit în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, după ce amantul Vulpiței a făcut un gest total nepotrivit! Înfuriată la culme, carismatica prezentatoare nu s-a ferit și a spus lucrurilor pe nume în direct, la TV. 

Citește și: Vulpița, dansatoarea lui Tzancă Uraganu: “O să o luăm în Germania”. Ce ofertă i-a făcut soțului gelos

Mirela Vaida, enervată de gestul făcut de amantul Vulpiței

Marian, fostul amant al Vulpiței, nu s-a ținut de promisiunea făcută în urmă cu o zi! Atunci, el a promis în cadrul emisiunii “Acces Direct” că va veni astăzi în platoul de televiziune ca să ofere mai multe detalii în cazul tinerei care ține telespectatorii cu sufletul la gură în legătură cu viața ei. Astfel, el nu a putut să fie supus la detectorul de minciuni. Bărbatul a explicat că a luat această decizie ca să nu își supere actuala iubită.

“Nu am veni,  pentru că nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă. Am o prietenă şi la mine, familia, e mai presus de orice. Măi, Vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului”, a declarat Marian, fostul amant al Veronicăi Stegaru.

Bărbatul a încercat să profite de această situație și… cu un tupeu fantastic, el a cerut 3.000 de euro în schimbul apariției sale în platoul de televiziune de la Antena 1. În acel moment, Mirela Vaida a răbufnit și l-a refuzat.

“Ne-ai cerut 3.000 de euro, a spus Mirela Vaida pe un ton tranșant.