Mirela Vaida, în stare de șoc după ce echipa Acces Direct a fost atacată cu pietre de socrul Vulpiței: „Dacă nimerea în capul cameramanului, ce se întâmpla?”

Publicat: 02/06/2020 | 10:51

Scandalul provocat în Blăgești de socrul Vulpiței i-a dat Mirelei Vaida șoc total! Prezentatoarea de la Acces Direct a rămas uimită de faptul că echipa din Antena 1 a fost atacată cu pietre de bunicul Dumitru, chiar în fața porții casei sale. 

Pentru că ieri a fost 1 iunie, Vulpița și Viorel, ajutați fiind de echipa emisiunii Acces Direct, au vrut să-i facă fiicei lor o surpriză de proporții. Cu toate acestea, planurile din București nu s-au potrivit deloc cu ceea ce s-a întâmplat în Blăgești.

NU RATA – SCANDAL ÎN BLĂGEȘTI! VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT, ÎNJURAȚI ȘI GONIȚI CU PIETRE DIN FAȚA PROPRIEI CASE: „DACĂ O PRIND DE DATA ASTA, CHIAR CĂ O TUND”

„Înarmați” cu jucării, dulciuri și haine pentru micuța Maria, Vulpița și Viorel au plecat la drum cu inima cât un purice, cu emoții în suflet și cu multă fericire că urmau să-și vadă fetița. Odată ajunși la Blăgești, a început circul…La poarta casei, socrul Vulpiței a început să înjure cameramanii ca la ușa cortului și să-i adreseze și nurorii sale vorbe grele.

Mai mult, la un moment dat, lucrurile au început să scape de sub control, iar socrul Vulpiței a aruncat cu pietre în Veronica și Viorel, dar și în echipa emisiunii Acces Direct, spunându-le cameramanilor că el nu își dorește să fie filmat și vrea să plece din fața casei lui.

Mirela Vaida, în șoc după ce echipa Acces Direct a fost atacată cu pietre de socrul Vulpiței

Ceea ce s-a întâmplat în Blăgești nu a lăsat-o indiferentă pe Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost în stare de șoc să vadă de ce poate fi în stare socrul Vulpiței, mai ales în contextul în care intențiile Veronicăi și ale lui Viorel au fost unele dintre cele mai bune și mai frumoase, vizavi de fiica pe care o au împreună.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA ȘI VIOREL, SCANDAL CA ÎN TELENOVELE! MAI AVEAU PUȚIN ȘI SE LUAU LA BĂTAIE, LA ACCES DIRECT: „BĂI, BĂIATULE! TU NU MĂ COMANZI PE MINE”

„Dacă piatra aruncată de domnul Dumitru nimerea în capul cameramanului, ce se întâmpla?” a spus Mirela Vaida, extrem de dezamăgită de cele întâmplate la Blăgești.