Mirela Vaida, în lacrimi după moartea unui cunoscut actor. Ce mesaj emoționant a transmis în direct, la TV

Publicat: 22/02/2020 | 15:00

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în momentul în care i-a adus un omagiu unui cunoscut actor de la noi, care s-a stins săptămâna aceasta. Regretatul artist ocupa un loc important în inima prezentatoarei care este și actriță. În cadrul emisiunii pe care o moderează în direct, vedeta Antenei 1 a transmis un mesaj emoționant în memoria actorului îndrăgit, dar și pentru familia pe care a lăsat-o în urmă.

Citește și: Mirela Vaida a răbufnit, după ce oamenii au criticat difuzarea poveștii Vulpiței, la Acces Direct: “Copiii nu au ce învăța de aici”

Mirela Vaida, mărturii cu lacrimi în ochi după moartea actorului Paul Talașman

În cadrul ediției de ieri de la “Acces Direct”, Mirela Vaida a vorbit despre plecarea actorului Paul Talașman de pe această lume la 67 de ani. Carismatica artistă avea o relație apropiată cu acesta și au jucat de câteva ori pe aceeași scenă. Decesul lui i-a sfâșiat sufletul de suferință.

“Pentru colegii mei de la Teatru de Revistă, vreau să le spun că sunt alături de ei şi de familia celui care a fost actorul Paul Talaşman, care a plecat de lângă noi zilele trecute. Un mare regret şi o mare pierdere pentru un om extrem de drag, alături de care noi am creat şi am jucat în multe spectacole de Revistă”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Cu vocea tremurândă, vedeta de la Antena 1 a transmis un mesaj pentru soția și copiii regretatului actor și a făcut o promisiune sfâșietoare.

“Paul Talaşman, ne este gândul la tine, Dumnezeu să te ierte, la copiii tăi şi la soţia ta pe care ai lăsat-o în urmă, iar noi, colegii de la «Revistă» (n.r.: Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’), vom juca de acum încolo şi pentru tine. În fiecare zi ne vom gândi că ne lipseşti. Aşa că Teatrul de Revistă, condoleanţe şi, încă o dată şi familiei lui Paul Talaşman, condoleanţe!”, a mai spus prezentatoarea în timp ce lacrimile i se rostogoleau pe obraji.

Regretatul actor Paul Talașman a fost înmormântat în urmă cu patru zile în Cimitirul Străulești 2 din Capitală.