Mirela Vaida e tot cu Vulpița, dar a scăpat de… S-a întâmplat chiar de la prima oră a dimineții

Publicat: 29/02/2020 | 12:54

Mirela Vaida a făcut mega-serial cu Vulpița, la Acces Direct, e drept, și-a pus și CNA-ul în cap, dar, în același timp, se confruntă cu unele probleme pe care trebuie să le rezolve în afara studioului tv. Dar, a reușit să renunțe la un viciu!

Mirela Vaida se confruntă cu o răceală severă, din cauza căreia a cam…răgușit. Motiv numai bun, spune ea, să renunțe la consumul de cafea! Asta pentru că în perioada răcelii vedeta a făcut o pasiune mai mare pentru ceaiuri, pe care obişnuieşte să le bea acum în fiecare dimineaţă. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A RĂBUFNIT, ÎN DIRECT, DUPĂ CE VULPIȚA A ANUNȚAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ. CE A SCOS-O DIN SĂRITE PE PREZENTATOAREA TV)

”Cred ca mai scap de un viciu: cafeaua! ☕️? De cand cu raguseala si raceala ultimelor zile, am redescoperit ceaiurile naturale din plante, chiar de la prima ora a diminetii! Aromate, hidratante, cu efect antioxidant si detoxifiant si mai reduc si pofta de mancare! ☺️?Beau 2 cani de ceai @sicuroslim pe zi si chiar ma simt minunat! Sa avem o zi insorita si linistita!!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida şi-a anunţat fanii că speră să se facă bine cât mai repede, deoarece duminică seară urmează să susţină un spectacol. (NU RATA: MIRELA VAIDA ȘI-A ALARMAT FANII. CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE SE CONFRUNTĂ PREZENTATOAREA TV: ”S-AU SPERIAT ȘI COPIII…”)

„Am rămas cu răguşeala. Eu am şi spectacol, duminică seară, unde trebuie să cânt şi sper să-mi revin, dar la felul în care vorbesc eu şi acasă şi aici nu ştiu dacă, dar oricum, veniţi acolo şi ne descurcăm noi”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, desființată de un scriitor celebru din cauza Vulpiței

Controversele referitoare la prezența ”pe sticlă” a Vulpiței din Vaslui sunt din ce în ce mai aprinse, iar scriitorul Radu Paraschivescu a luat, la rândul său, atitudine în acest caz. Dincolo de dorința de a face rating, rămâne o întrebare… la ordinea zilei. Până unde se poate merge, la nivel mediatic, astfel încât audiența înregistrată să justifice orice ieșire în decor?

Mirela Vaida a declarat, cu ceva vreme în urmă, că este vorba despre o poveste de viață, atât și nimic mai mult, iar prezența Vulpiței din Vaslui în platoul emisiunii ”Acces Direct” trebuie privită exclusiv din această perspectivă. (VEZI AICI: MIRELA VAIDA, ÎN LACRIMI DUPĂ MOARTEA UNUI CUNOSCUT ACTOR. CE MESAJ EMOȚIONANT A TRANSMIS ÎN DIRECT, LA TV)

“Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, spune Mirela Vaida.

”OTV-izarea României”

Scriitorul Radu Paraschivescu are, totuși, o altă opinie.  Intervenind într-o emisiune radio, scriitorul a declarat că s-a ajuns la OTV-izarea României, ceea ce anticipase cu 15 ani în urmă. Radu Paraschivescu a reamintit și alte momente televizate de-a lungul timpului, referindu-se la cazurile Elodia, Ioana Tufaru, Sexy Brăileanca și chiar cazul Caracal. (AFLĂ AICI: A FOST SAU NU VIOLATĂ VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT. MIRELA VAIDA A DAT-O DE GOL: „A FOST UN…”)

„Am căutat multă vreme să îmi dau seama de ce m-aţi ales pe mine să dezvolt subiectul ăsta. Trebuie să spun că m-am documentat un pic azi noapte şi azi dimineaţă, pentru că nu m-am uitat. Transmit, pe această cale, o reverenţă lui Dan Diaconescu. Acum 15 ani a spus: «În câţiva ani voi OTV-iza România». Poftim dovezi. Noi acum facem caz de situaţia asta cu Vulpiţa şi soţul ei. Dar am avut cazul Elodia, cazul Ioana Tufaru, cazul Sexy Brăileanca, cazul Cumpănaşu şi nepoata ucisă. Nu văd o mare diferenţă între povestea de acum şi poveştile pe care le-am amintit eu“, a spus Paraschivescu.