Mirela Vaida, decizie de ultimă oră: Vulpița și Viorel sunt în extaz! Dar…

Publicat: 27/06/2020 | 21:28

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, nu mai pleacă, vara asta, în vacanță. Decizia de ultimă oră a anunțat-o într-un InstaStory, în care a prezentat planul ei de acțiune la emisiunea în care, de aproape cinci luni, Vulpița și Viorel sunt vedetele.  

CITEȘTE ȘI: CE FACE MIRELA VAIDA DUPĂ CE SCAPĂ DE VULPIȚA? ”MI-O DĂ ÎN FIECARE DUMINICĂ!”

”Iubesc marea, iubesc șezlongul și nisipul fierbinte în bătaia soarelui, iubesc metropolele, iubesc New York-ul, dar cel mai mult iubesc să fiu alături de voi la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida, condimentând mesajul cu un râs molipsitor. ”Acces Direct” se va difuza, de altfel, aceasta este marele anunț, și sâmbătă, de la aceeași oră, 17:00, doar că se va numi ”Acces de weekend”. Vulpița cea bătută de Viorel, abuz deconspirat de Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida, are motive de bucurie.

Mirela Vaida, decizie de ultimă oră: nu mai pleacă în vacanță!

Nu e bătut în cuie, dar tânăra din Blăgești și soțul ei cu cu aparițiile nevinovate din platoul emisiunii au motive să spere că fanii lor, dar și CNA-ul, vor sta cu ochii pe ei. E drept, Mirela Vaida spunea că emisiunea de sâmbătă va fi despre familie, despre oameni simpli, dar și Viorel și Vulpița se regăsesc în cuvintele șefei de la Acces Direct, spuse atunci când postul a luat decizia. ”O ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental. Dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor. Vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora.

NU RATA: MIRELA VAIDA, ÎN STARE DE ȘOC DUPĂ CE ECHIPA ACCES DIRECT A FOST ATACATĂ CU PIETRE DE SOCRUL VULPIȚEI: „DACĂ NIMEREA ÎN CAPUL CAMERAMANULUI, CE SE ÎNTÂMPLA?”

Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct. Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru. Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor”, fost mesajul vedetei.