Mirela Vaida continuă ”circul Vulpița”, Emily Burghelea îi dă lovitura: ”Ne vedem în instanță!”

Publicat: 22/06/2020 | 09:52

Mirela Vaida continua circul Viorel-Vulpița, consumat, din nefericire, de foarte mulți români cu ochii holbați la ”Acces Direct”, de pe Antena 1. Doar că Emily Burghelea, deja fosta asistentă a Mirelei Vaida, nu a mai rezistat și a spus adevărul care a provocat arele scandal.

CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, ÎN PRAGUL DEPRESIEI DIN CAUZA SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT? CE FACE FOSTA ASISTENTĂ TV PENTRU A DEPĂȘI MOMENTELE GRELE

Anume, că Mirela Vaida știe că Viorel o bate pe Vulpița dar nu spune nimic, pentru că audiența-I merge strună. A ieșit scandal, cele spuse de Emily Burghelea fiind făcute chiar în direct. Șefilor de la Antenă nu le-a plăcut reacția asistentei care a spus adevărul sutelor de mii de telespectatori și ar fi deciși să resolve totul în instanță. Cu alte cuvinte, o vor da în judecată pe Emily.

Cum a renunțat curajoasă asistentă căreia i-au dat și lacrimile în timp ce a rostit adevărul în direct? ”Truth is expensive‼️ Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul… eu o să plătesc! Ne vedem în instanță. Am plecat în vacanță. V-am pupat!”, a scris Emily Burghelea, pe Instagram

Reacția fanilor ei a fost special. ”Ești o super fată, bine ai făcut că ai plecat de acolo, ei de ciudă că ai spus adevărul acuma vor să îți facă rău. Sant mulți care te susțin”, ”ESTI SUPERBA EMILY-PUPICI???????????????????? !!!!! RUSINE VAIDA -ESTI O VULPE BATRANA !!!!”, sunt câteva comentarii, majoritatea fiind cu urarea ”Vacanță plăcută, Emily!”.

NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU EMILY BURGHELEA DUPĂ CE A PĂRĂSIT “ACCES DIRECT”. AM FILMAT-O ALĂTURI DE IUBIT, ÎN TIMP CE…

”Asa cum v-am spus si ieri, am filmat un clip in care am aratat dovezile ce demonstreaza ca spun adevarul. Era normal ca cei de acolo sa incerce sa musamalizeze bataia si sa o faca pe Veronica sa taca cu orice pret. Au spus ca din cauza gratarului de sambata m-ar fi dat afara.. dar stai putin! Daca era asa, de ce am mai intrat in emisiune luni? Upppps! V-am prins cu mata-n sac! Poate ca nu am reusit sa cuprind toate detaliile in vlog, poate nu este editat perfect, eu nu am o redactie intreaga in spate care sa gandeasca fiecare miscare… dar eu am ceva ce ei nu au. Am ADEVARUL de partea mea. Oamenii care au avut ochi sa vada au vazut, si au inteles. Nu va lasati pacaliti orice ar incerca sa spuna. Va multumesc ca sunteti langa mine. Am mare nevoie de voi. Doar impreuna putem schimba ceva! Femeile trebuie sa fie incurajate sa spuna daca sunt agresate nu sa fie constranse sa taca. Este pacatul lor daca aleg sa faca asta”, scria Emily Burghelea în urmă cu două zile.

Mirela Vaida continuă ”circul Vulpița”, Emily Burghelea îi dă lovitura. Ce făcea Vaida în acest timp

În timp ce Emily Burghelea anunțat că este pregătită să se judece cu cei de la Antenă, dar și că, deocambată, pleacă în vacanță, Mirela Vaida posta pe Facebook experiențe cu miros de tei. ” Ce-mi plac diminetile cu miros de tei!!! Sa aveti o duminica frumoasa!!! ????????”, a scris Vaida și a urcat și o fotografie a ei.

”Și mie asemenea îmi place să savurez dimineața cafeaua, și să simt parfumul florilor tei! Toate anotimpurile sunt frumoase, mai cu seamă când ești sănătos, dar vara e un anotimp când soarele ne răsfață cu razele lui solare, iar starea interioară e sublimă, atunci mi-aș dori să nu se termine acest sezon estival. Mulțumesc mult! Duminică binecuvântată!”, i-a răspuns o adevărată admiratoare.