Mirela Vaida, concert în plină epidemie de coronavirus! „Viața trebuie să meargă înainte! Eu mă încăpățânez să cred asta! Și vreau să cânt…”

Publicat: 12/03/2020 | 21:40

Deși majoritate oamenilor sunt extrem de panicați de epidemia de coronavirus, care s-a declanșat la nivel global, Mirela Vaida pare să ignore acest lucru. Vedeta o să susțină un concert, pe 13 martie, într-un restaurant din Capitală.

Mirela Vaida nu ține cont de amenințarea virusului COVID- 19, chiar dacă s-au interzis spectacolele și adunările de oameni, vedeta va susține un concert în plină epidemie. Recent, a anunțat pe pagina personală de Facebook că nu o să își anuleze spectacolele. (CITEȘTE ȘI: CATRINEL MENGHIA LOCUIEȘTE ÎN ITALIA DE ANI BUNI. CE MESAJ A TRANSMIS ÎN PLINĂ CARANTINĂ: „CEL MAI TRIST E SĂ VEDEM TINERI FĂRĂ RESPONSABILITATE SOCIALĂ”)

„Dragilor, stiu că atenția noastră este acum la tot ce se întâmplă în jurul nostru! Ne gândim la rude, la părinți, la copii! Sperăm să trecem cu bine peste aceasta perioadă grea și să ne putem bucura, din nou, de primavară, de soare, de muzică! Viața trebuie să meargă înainte! Eu mă încăpățânez să cred asta! Și vreau să cânt, alături de orchestra cu care lucrez de câteva săptămâni bune în sala de repetiții!”, „Dragilor, în aceste zile în care se anulează atâtea spectacole, iată că primesc o veste bună de la Restaurant Elisabeta! Concertul meu de vineri, 13 martie, va avea loc așa cum s-a stabilit! Vă aștept cu mult drag acolo!”, a scris Mirela, pe pagina de Facebook.

Atunci când au văzut mesajul artistei mulți dintre fani au fost revoltați. „Pe bune??? Adică sunt cazuri de coronavirus în București, sau închis școlile și vă dă voie să faceți spectacole!!”, „Mai termină cu reclamele…nu te mai saturi!!!????Se vb.despre interdicția de a sta în aglomerație, iar tu chemi lumea să vină la restaurant!!!”, „Mirela tu te auzi ce spui? Cum poți să chemi oamenii la spectacol ținând cont de situația dată. Chiar nu îți mai ajung banii!?”, au fost doar câteva dintre cometarile fanilor indignați.

În prezent, în România sunt 52 de cazuri de coronavirus confirmate.