Mirela Vaida a răbufnit și a dat-o afară din emisiune pe Vulpița. Ce a scos-o din sărite pe prezentatoare

Publicat: 13/03/2020 | 21:49

Mirela Vaida a răbufnit și a dat-o afară din emisiune pe Vulpița. Ce a scos-o din sărite pe prezentatoarea TV de a recurs la un asemenea gest.

În cadrul emisiunii ”Acces Direct”, părinții lui Viorel au intrat în direct. Vulpița nu s-a abținut de la comentarii răutăcioase și le-a dat numai replici acide socrilor ei. Tatăl lui Viorel l-a mustrat pe fiul său că nu i-a trimis banii necesari pentru a avea grijă de nepoata lui, iar în acel moment Veronica a răbufnit: ”Îl roade invidia!”.

Mirelei Vaida nu i-a plăcut atitudinea pe care a abordat-o Vulpița și a dat-o afară din platou:”Veronica, știi ce te rog eu pe tine în momentul ăsta.. Acum ieși din studio, acum! Acum!”. Ulterior, prezentatoarea TV le-a mărturisit telespectatorilor, dar și părinților lui Viorel motivul gestului său.

”Mă deranjează impertinența Veronicăi și felul în care vă răspunde. Nu pot tolera acest lucru, drept dovadă am scos-o și din platou că nu mai putut să o suport cum își dă ochii peste cap și ce obrăznicie poate să aibă un om” , a spus Mirela Vaida.

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV. (VEZI ȘI: A vrut să fie divă, dar a gafat grav! Detaliul rușinos lăsat la vedere de Vulpița, care a stârnit hohote de râs)

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.