Mirela Vaida a răbufnit, în direct, după ce Vulpița a anunțat că este însărcinată. Ce a scos-o din sărite pe prezentatoarea TV

Publicat: 28/02/2020 | 19:48

Mirela Vaida a răbufnit, în direct, după ce Vulpița a anunțat că este însărcinată. Este incredibil ce a scos-o din sărite pe prezentatoarea TV.

La începutul ediției de vineri a emisiunii Acces Direct, Veronica Stegaru a făcut un anunț-bomă! Tânăra a mărturisit că a făcut un test de sarcină în această dimineaţă, care a ieşit pozitiv.

”Sunt gravidă cu Viorel. Am făcut un test de sarcină, aştept al doilea copil cu Viorel. Eu îl cresc. Iau şi fata şi cresc şi al doilea copil. Viorel ştie şi a spus că mergem înainte şi îl creştem”, a spus Veronica. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA, DESFIINȚATĂ DE UN SCRIITOR CELEBRU FIINDCĂ O PROMOVEAZĂ PE VULPIȚA DIN VASLUI)

Doar că… totul s-a dovedit a fi o minciună! Cea care și-a dat seama de acest lucru a fost Mirela Vaida, care a răbufnit pe loc când a descoperit că Vulpița minte: Cum puteți să faceți o astfel de afirmație, că așteptați al doilea copil, doar ca să scăpați de Marian?! De ce trebuie să bagi un copil în discuție și să provoci atâtea probleme? Voi credeți că în viață vă jucați de-a copilul? Viorel, tu ai nevoie de o minciună ca să scapi de amantul soției tale?”.

În cadrul emisiunii de ieri, Marian i-a adus flori Vulpiței și a încercat să o recucerească. Au fost discuții aprinse între Viorel și Marian. Ba chiar, la un moment dat, tatăl Vulpiței a intrat, în direct, în emisiune şi a avut un dialog destul de dur cu ginerele său. Acesta l-a acuzat că ascunde banii de fiica sa şi că nu este corect faţă de aceasta. Ba chiar a precizat că i-ar plăcea mai mult ca fata lui să-l accepte pe Marian.

Ei bine, Vulpița a ales și le-a dezvăluit telespectatorilor pe cine a ales. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNII SUNT REVOLTAȚI! CE JOB SUSȚINE CĂ ARE VULPIȚA. UNDE ZICE CĂ LUCREAZĂ “VEDETA” DE LA ANTENA 1)

”În niciun caz nu merg cu Marian. Eu nu-l ascult pe tata. Eu nu vreau cu Marian”, a spus Veronica.