Mirela Vaida a făcut publice noi mesaje de amenințare primite de la Magdalena Șerban. Ce lucruri terifiante îi spunea femeia

Publicat: 08/04/2021 | 07:20

Coșmarul Mirelei Vaida legat de Magdalena Șerban a scos la lumină noi mesaje terifiante pe care prezentatoarea de la Acces Direct le-a primit, de la aceasta.

Mirela Vaida a făcut publice mai multe mesaje ce vin din partea unui utilizator cu numele de Magdalena Șerban. Acesta i-a scris în repetate rânduri și a amenințat-o, spunându-i că o chinuie în fel și chip.

„Astăzi o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube la diversele mele vlogguri de la o persoană care se intitulează Magdalena Șerban. Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!” a spus Mirela Vaida.

Persoana care îi trimite mesaje Mirelei Vaida se autointitulează Magdalena Șerban, cunoscută de toată lumea drept criminala de la metrou. Iată ce mesaje primea Mirela Vaida:

„Hai că vezi tu în 16 ani / Din cauza ta am avut reacțiile alea violente la Jilava, să vezi tu…cu ziua în care te-ai născut, de nu te zdrobesc în bătaie până la oase / Abia aștept să ne întâlnim după ce voi fi eliberată”.

Ce își propusese, de fapt, agresoarea

Medicii au stabilit, imediat după incidentul de la Acces Direct că, la data atacului, femeia a avut discernământ, motiv pentru care va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.

La data incidentului, atacatoarea ar fi pătruns în platoul Acces Direct pe singura ușă nepăzită, care era folosită, în general, de angajații care ieșeau să fumeze.

Potrivit unor surse judiciare, agresoarea intenționa, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe și nu și-ar fi dat seaman că femeia pe care a atacat-o este oncu totul altă persoană, scrie Gândul.ro. 

Sursă foto: captură video Antena 1