Mirela Vaida a făcut anunțul despre al patrulea copil. Prezentatoarea Acces Direct la Antena 1 a dat vestea cea mare

Publicat: 17/02/2020 | 08:51

Mirela Vaida, mamă a trei copii, rămâne una dintre cele mai apreciate vedete din televiziune. Zâmbetul pe care îl afișează în permanență transmite întreaga stare de bine a Mirelei, iar fiecare zi înseamnă noi provocări, atât în ceea ce privește televiziunea, cât și muzica.

În trecut, Mirela Vaida a trecut prin momente dificile, fiindcă își dorea să devină mamă, însă pierduse deja două sarcini. Însă, până la urmă, dorința i s-a îndeplinit, iar vedeta nu exclude nici posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară. Nu acum, însă, ci peste vreo doi ani.

”Toată lumea mă întreabă asta (n.red. – dacă va mai face un copil). Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, a mărturisit Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

Mirela Vaida

Mirela Vaida: ”Copilul are nevoie de tine zi şi noapte”

Mirela Vaida nu dorește jumătăți de măsură, iar o mamă – spune ea – trebuie să fie implicată 100%. Cu atât mai mult cu cât primul an de viață al copilului este cel mai dificil. Dar trebuie să fii dedicată și să treci peste inerenta oboseală care se acumulează.

”Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrule,  noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit sursei citate mai sus.