Mirela de la Insula Iubirii s-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au explodat! Este însărcinată fosta concurentă a show-ului de la Antena 1?

Publicat: 24/02/2020 | 10:54

Acum ceva timp, Mirela de la Insula Iubirii anunța mândră tare că este însărcinată. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Ionuț Gojman și-a mințit urmăritorii de foarte multe ori, atât în legătură cu sarcina de la momentul respectiv, cât și cu faptul că a făcut nuntă cu Vasile Tecar. Acum, fosta concurentă din show-ul Antenei 1 s-a afișat cu o burtică de-a dreptul suspectă. 

Mirela Banias a generat din nou isterie în mediul online, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă! Pe contul ei de Instagram, fosta concurentă de la Insula Iubirii a postat o fotografie în care poartă o rochie argintie, lungă, iar burtica i se vede în toată splendoarea, așa că nu este de mirare faptul că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva bruneta este cu adevărat însărcinată.

Cu toate acestea, Mirela nu a oferit nicio explicație pentru ipostaza în care s-a afișat. În urmă cu ceva timp, bruneta și-a pierdut credibilitatea în fața fanilor săi, după ce a spus că este însărcinată cu Vasile Tecar, dar timpul a scos la iveală faptul că aceasta a mințit.

Mai mult, atunci când s-a cununat cu soțul ei, Mirela a demonstrat, încă o dată, că a mințit și în privința acestui aspect. Fanii ei au fost extrem de revoltați și cu greu și-au stăpânit furia în mediul online. Cu toate acestea, este posibil ca Mirela Banias să nu fie însărcinată și totul să fie pus pe seama câtorva kilograme în plus.