Mirela de la Insula Iubirii, la un pas de a fi ucisă, în închisoare. Ce îi făcea colega criminală de celulă: „A început să-şi facă cuţite din conserve”

Publicat: 31/01/2020 | 17:30

Mirela Banias de la Insula Iubirii a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a fost căsătorită cu un bărbat pentru care a furat din banca la care lucra suma de 100.000 de euro și a ajuns în închisoare, fosta concurentă a fost la un pas de a fi ucisă. 

Mirela Banias a povestit acum ceva timp totul despre drama pe care a trăit-o, în spatele gratiilor. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a petrecut 4 ani într-un penitenciar de maximă securitate, acolo unde a îndurat un tratament oribil, din partea colegelor de celulă. La un moment dat, Mirela Banias a mărturisit că a fost la un pas de a muri, după ce una dintre colegele de celulă, cunoscută ca fiind o criminală extrem de periculoasă, a plănuit să o atace cu cuțite pe care le confecționa din conserve.

Mirela a povestit, de asemenea, totul despre lucrurile pe care a fost obligată să le facă în închisoare: de la munca cea mai de jos, la nopțile în care adormea plângând și se ruga să se sfârșească drama pe care o trăia.

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când intindeam… Erau nişte şobolani…”, a explicat Mirela Banias la Insula Iubirii.

Mai mult, despre criminala care i-a fost colegă de celulă și care își dorea extrem de mult să o ucidă, Mirela Banias a mărturisit că aceasta confecționa toată noaptea cuțite din conserve și își dorea să o ucidă. La un moment dat, criminala cu pricina a atacat-o pe Mirela Banias, dar fosta concurentă de la Insula Iubirii a avut mare noroc și a scăpat cu viață, după ce o altă colegă de celulă a intervenit în scandal și s-a bătut cu criminala, pentru a o salva pe Mirela Banias.

„Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului…. Intru în cameră, când mă întors, una cu un zâmbet… mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice *Dar nu mă cunoşti?*… Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze. Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa… Îmi zicea *Eu te omor pe tine!*, stând la masă, mâncând… Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer… Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu… Am fost şi bătută”, a mai spus Mirela Banias, la Insula Iubirii.