Mirela de la “Insula Iubirii” este în extaz. Ce mesaj a postat bruneta. Are legătură cu soțul ei

Publicat: 04/01/2020 | 18:12

Mirela Baniaș a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de televiziune “Insula Iubirii”. În prezent, este căsătorită cu Vasile, un tânăr cu care s-a căsătorit anul trecut. Recent, pe contul personal de socializare, bruneta a urcat o fotografie în care apare alături de partenerul ei. Lângă imagine, a scris și un mesaj emoționant.

Anul 2019 mi-a adus cel mai frumos cadou, o familie. Noi vă dorim multă iubire. La mulți ani din partea familiei Tecar. Începem anul cu petrecere. Cum altfel sa îl sărbătoresc pe Vasile al meu, dacă nu cu un bal mascat”, a scris Mirela Baniaș, pe o rețea de socializare.

Ce spune Mirela despre Ionuț Gojman, fostul ei iubit

Mirela de la “Insula iubirii“ a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul despre relația cu Ionuț, fostul ei iubit, cu care a mers să își testeze iubirea la show. Bruneta a mărturisit că a făcut ce a simțit și nu îi pare rău de nimic, deși relația cu Ionuț Gojman s-a încheiat definitiv. Cei doi au rămas prieteni, deși mai au și acum discuții în contradictoriu.

Personal, nu consider că am greşit cu nimic, sau cel puţin, nu văd o greşeală în a te distra şi a te simţi bine, odată ce vezi imagini care îţi confirmă că relaţia ta s-a terminat. Eram în Thailanda, aşa că am vrut să profit de fiecare clipă acolo. Dar până la urmă nici Ionuţ nu a greşit, pur şi simplu şi-a exprimat adevăratele dorinţe.

Nu am reînceput atunci relaţia şi nu va mai fi vorba de asta niciodată. Am rămas în relaţii de prietenie, aşa cum sunt ele, câteodată pline de vorbe bune, alteori de mici certuri, dar în fond, suntem amici”, a spus Mirela despre Ionuț Gojman.