Mirela de la Insula Iubirii, adevărul despre operațiile estetice! La câte intervenții a apelat fosta concurentă de la Antena 1

Publicat: 26/04/2020 | 16:55

Mirela Banias de la Insula Iubirii este de nerecunoscut! Fosta concurentă de la Antena 1 s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmărilor și a apelat chiar și la câteva intervenții estetice. 

Mirela de la Insula Iubirii a venit în Thailanda alături de Ionuț Gojman, cei doi fiind convinși de faptul că relația lor nu va putea fi distrusă de nimeni și nimic. Ei, dar cum socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu cele din târg, cuplul lor s-a destrămat și au ales să plece separat din emisiune.

CITEȘTE ȘI – BOMBĂ LA INSULA IUBIRII! DENISA L-A ÎNLOCUIT PE ADRIAN „CLUJU` NUMBER ONE” CU UN FOST CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI! ȘATENA A FĂCUT PUBLICĂ PRIMA IMAGINE CU EA ȘI IUBITUL

În timp ce Mirela s-a îndrăgostit nebunește de ispita Mircea, Ionuț Gojman a avut ceva tandrețuri cu Nicoleta Dragne. Timpul a trecut, iar acum, fiecare a mers pe drumul lui. Mirela Banias s-a căsătorit cu Vasile Tecar, un om de afaceri cu câțiva ani mai în vârstă decât ea și este extrem de fericită.

NU RATA – E OFICIAL! FILMĂRILE PENTRU SEZONUL 6 AL SHOW-ULUI “INSULA IUBIRII”, SUSPENDATE! RADU VÂLCAN ȘI ECHIPA DE FILMARE AU REVENIT ÎN ROMÂNIA. “SUNTEM LA IZOLARE!”

Și, pentru că toată lumea a observat schimbările produse la nivelul înfățișării sale,  Mirela a lămurit lucrurile și a spus câte intervenții estetice are. „Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție noninvazivă” a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pe Instagramul său.