Mircea Ursu, cel supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, și-a serbat ziua de naștere! Lux și opulență în local. FOTO EXCLUSIV

Publicat: 06/06/2020 | 10:45

Supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu”, Mircea Ursu a demonstrat, recent, că știe să se distreze și că are gusturi rafinate. Cel considerat ”spaima interlopilor” și-a serbat ziua de naștere într-un cadru select, iar CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate de la petrecere.

VEZI AICI: ”BODYGUARDUL LUI DUMNEZEU” INTERVINE ÎN SCANDALUL ABI TALENT – ALEX VELEA: ”ÎȚI SCAD EU GRADELE…”

Mircea Ursu – fost bodyguard al lui Marian Iancu și Puiu Popoviciu – a ales o locație de lux pentru a marca fix cum se cuvine propria aniversare. În restaurant au fost prezenți “grei” din aproape toate zonele României. Au lipsit, însă, cei din Constanța și Iași.

Asta nu l-a împiedicat, totuși, pe Mircea Ursu să fie sufletul petrecerii. ”Bodyguardul lui Dumnezeu” a arătat că știe cum să se distreze și să-i facă pe cei din jurul lui să se simtă perfect. ”Spaima interlopilor” și invitații lui s-au delectat cu băuturi fine și preparate alese, iar petrecerea a ținut toată noaptea.

NU RATA: AVEM FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA NUNTA SECRETĂ A “BĂIATULUI RĂU” DIN SERIALUL “VLAD”

Mircea Ursu s-a logodit!

Altfel, în februarie, Mircea Ursu a fost prins în mrejele iubirii și s-a logodit. Cea care a reușit să-i fure este o senzuală brunetă, pe numele ei Mihaela. Luptătorul i-a dat inelul de logodnă  într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București. La un moment dat, temutul bărbat și-a surprins partenera cu un super-buchet de trandafiri, dar și cu o bijuterie de-a dreptul extraordinară.

NU RATA: LEGENDA RAPIDULUI A DIVORȚAT DUPĂ UN MARIAJ DE 10 ANI ȘI S-A CUPLAT CU IUBITA DE ACUM 20 “AM DECIS SĂ…”

Ce meserie are în acte ”Bodyguardul lui Dumnezeu”

Spre surprinderea tuturor, luptătorul în cușcă – fost bodyguard al lui Marian Iancu și Puiu PopoviciI – este, de fapt, învățător și educator acreditat, absolvind Liceul Pedagogic ”Elena Cuza” din București. Chiar Ursu a oferit amănunte legate de meseria și trecutul său într-un interviu realizat de canalul online al Sindicatului Prolex -poliția, ANAF și vama.

VEZI AICI: AM AFLAT CINE L-A ÎNFUNDAT PE CELEBRUL HANDBALIST SUSPECTAT DE TRAFIC CU CANNABIS + CUM L-AU FILAT ANCHETATORII

M-am născut la Băile Herculane, unde am și făcut școala gimnazială, după care am dat la Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin cu profil învățători-educatori. Acolo m-am apucat de lupte greco-romane, la Generala nr 14 din Drobeta Turnu-Severin. Era o sală mică de lupte cu băieți conștiincioși, dornici de rezultate bune în sport. Am avut rezultate bune, după care am fost solicitat de Dinamo, prin contract. După doi ani de liceu m-am transferat București, la Liceul Pedagogic Elena Cuza și eram sportiv de performanță legitimat la Clubul Sportiv Dinamo.

Am început la cadeți, apoi la juniori, am ieșit de trei ori campion național pentru Dinamo, iar, în ultimul an de juniorat, am ieșit campion european, în 2001. Am terminat liceul pedagogic din Drumul Taberei cu media 8,60, iar în momentul de față sunt acreditat ca învățător-educator la clasele 1-4 de gimnaziu. La 21-22 de ani am renunțat la viața de sportiv sub legitimarea clubului Dinamo, deoarece luptele greco-romane nu erau așa bine plătite și am trecut în celelalte sporturi de contact: kempo, MMA, K1”, a povestit Mircea Ursu pentru Prolex.