Mircea Nebunu, înregistrat pe ascuns de finul Romi Neguș: ”Mă duc la pușcărie pentru tine”

Publicat: 03/03/2021 | 12:44

Conflictul dintre Mircea Nebunu, șeful ”sportivilor” din sectorul 4 și Romi Neguș, unul dintre cei mai influenți interlopi din vestul țării, a luat amploare.

Mircea Nebunu este nașul de cununie a lui Romi Neguș, iar cei doi au ajuns la cuțite după ce orădeanul și-a anunțat apropiații că a rupt legătura cu gruparea bucureșteană.

Negocierile dintre Mircea Nebunu și Romi Neguș s-au purtat prin intermediul unei video-conferințe iar discuția a fost intermediată de un personaj pe nume Vice, apropiat sportivilor. Cei doi interlopi au vrut să facă pace și chiar au fixat o întâlnire, potrivit Wowbiz.

Lucrurile au luat-o razna însă atunci când cei din clanul sportivilor au aflat că discuția a fost înregistrată pe ascuns de Romi, iar acesta a postat fragmente din ea pe contul lui de TikTok. Cel mai furios a fost tot Vice, negociatorul, care i-a transmis un mesaj dur lui Romi.

”Băi Neguș Romi, prăduitorule, ce faci tu, îți înregistrezi frații și prietenii când vorbești cu ei? Așa faci cu toți, bă sclavule? Și zici că nu ești bombardier, că tu ești talent, ești șmecher… Păi tu așa faci cu noi, care am fost frați, împreună? Păi înseamnă că tu faci cu toți așa! Să moară… dacă nu, oricând eu cu tine. Eu nu bag frații la pârnaie, noi doi, personal, reglăm treburile. Mă duc la pârnaie pentru tine oricând”a spus prietenul lui Mircea Nebunu într-un mesaj live adresat lui Romi Neguș.