Mircea Nebunu’ îi distruge pe maneliștii din nou generație. “V-ați dus la videochat, vacilor!” Ce ofertă le-a făcut membrul grupării sportivilor

Publicat: 31/03/2020 | 16:33

Mircea Băluș, alias Mircea Nebunu’, se amuză pe seama anumitor cântăreți de manele care, din cauza coronavirusului, nu mai au spectacole și, implicit, nici bani. În urmă cu doar câteva zile, membrul grupării sportivilor a trimis un mesaj către artiștii aflați la ananghie, pe care i-a invitat în Spania, acolo unde el locuiește în prezent, pentru a-l ajuta la “cules de portocale”.

VEZI AICI: MIRCEA NEBUNU’ A RUPT TĂCEREA. PRIMA REACȚIE DUPĂ CE UN MANELIST A ANUNȚAT CĂ INTERLOPII IAU BANI LĂUTARILOR. “PĂI FLORIN SALAM E VREUN PROST? SUNTEȚI ÎN NECUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ!”

Cum niciun cântăreț de muzică de petrecere nu s-a arătat interesat de ofertă, Mircea Nebunu’ a continuat să râdă de ei, semnalându-le faptul că preferă să facă videochat în loc să muncească pentru a-și câștiga cinstit existența.

Mă bronzez… nu prea vă văd bine, care sunteți pe aici… Bă, ați zis că veniți la portocale, lăutarilor, m-ați mințit. Nu mai veniți nici la portocale, nu?… Cum e acasă? Aici bate soarele ăsta prea tare, mă sparge…

Băi, n-ați venit la portocale niciun lăutar… V-ați dus la videochat, fir-ați ai dracu să fiți. Ați furat meseria la videochat. V-ați dus la videochat, ați auzit că se fac bani acum cu videochatul și v-ați dus și voi, ăștia mai ‘mușchiuloși’. Vacile, dracu’, v-ați dus la videochat…

Trăiască familia voastră! Eu nu glumesc cu portocalele, vă aștept, vă mai dau o șansă. Pe urmă se termină și cu videochatul și n-o să mai aveți unde să munciți, vacile dracului”, a spus Mircea Nebunu’ într-un live.

(NU RATA: MIRCEA NEBUNU’, MESAJ PENTRU ABI TALENT, CEL CARE SE ALINTĂ FĂRĂ NICIUN MOTIV “REGELE ROMÂNIEI”. “NU MAI E RESPECT!”)

Mircea Nebunu’ este un apropiat al cântăreților de manele consacrați, iar discursul său este pentru cei din noua generație, care preferă mai mult să stea în oglindă în loc să susțină reprezentații.