Mircea Nebunu ar putea ajunge în spatele gratiilor! Cum a comis-o șeful Clanului Sportivilor

Publicat: 28/04/2021 | 11:23

Mircea Nebunu riscă să ajungă în spatele gratiilor. Acesta este eliberat condiționat după ce în 2017 a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru mai multe infracțiuni cu violență. Iar recent a comis o infracțiune care i-ar pute aduce condamnare, având în vedere antecedentele.

Se pare că Mircea Nebunu a fost surprins de polițiști conducând fără permis. Pe 6 mai, Judecătoria Arad s-ar putea pronunța în dosarul în care liderul Clanului Sportivilor din București este acuzat că a condus cu permisul suspendat, potrivit WOWbiz.ro.

Având în vedere că bărbatul are antecedente și este eliberat condiționat, faptul că a condus fără permis l-ar putea costa libertate. Judecătorii ar putea decide cumularea pedepselor și l-ar putea trimite pe liderul Clanului Sportivilor în închisoare. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA NEBUNU, ÎNREGISTRAT PE ASCUNS DE FINUL ROMI NEGUȘ: ”MĂ DUC LA PUȘCĂRIE PENTRU TINE”)

Mircea Nebunu, eliberat condiționat

În anul 2017, Mircea Nebunu a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru mai multe infracțiuni cu violență. Însă după doar o zi de detenție, judecătorii i-au admis contestația la executare. Așa că bărbatul a fost eliberat condiționat.

Pentru o perioadă acesta a încercat să se mențină „sub radar” și chiar a plecat din țară. Mai apoi s-a apucat de afaceri, a devenit proprietarul unui local de manele și a investit în imobiliare. Însă comportamentul „exemplar” nu a durat mult.

Acesta a intrat din nou în atenție când a început un conflict cu Romi Neguș, un interlop din Oradea. Mircea Nebunu a mai avut un conflict și cu Nuțu Cămătaru. Acum, rămâne de văzut dacă greșeala comisă îi va aduce condamnarea sau nu.

(VEZI ȘI: ȘEFUL GRUPĂRII SPORTIVILOR, PROBLEME MARI CU LEGEA. CE ACUZAȚII GRAVE I SE ADUC LUI VALI NEBUNU)

 

Sursa foto: Facebook