Mircea Nebunu a dat un party cu lăutari după ce a fost condamnat la închisoare cu executare. L-a invitat pe Florin Salam la botezul fiului său | VIDEO

Publicat: 11/05/2021 | 18:41

Mircea Nebunu, pe numele din buletin Mircea Emil Băluș, a dat un party cu lăutari la scurt timp după ce a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu executare. Toate acestea s-au întâmplat după ce a fost tras pe dreapta în Arad, iar polițiștii au descoperit că, de fapt, el conducea cu un permis “de Ucraina”, falsificat. Potrivit unor surse din anturajul temutului interlop, el l-a invitat pe Florin Salam să cânte la botezul fiului său; evenimentul este programat să aibă loc luna viitoare.

Mircea Nebunu “a sărbătorit” cu lăutari condamnarea la închisoare

Decizia procurorilor a venit la sfârșitul săptămânii trecute și, din fericire pentru liderul Clanului Sportivilor, aceasta nu este definitivă. În plus, pe lângă pedeapsa cu închisoarea, lui Mircea Nebunu i se vor interzice anumite drepturi pe o perioadă de doi ani.

“Dispune confiscarea permisului de conducere model Ucraina seria B…, contrafăcut (fals total) ridicat de la inculpatul Băluş Mircea Emil, pe bază de dovadă, completat cu datele de identificare ale inculpatului şi având aplicată fotografia sa, în vederea desfiinţări”, se arată în decizia instanței.

Lovitura primită din partea oamenilor legii nu l-a speriat pe cunoscutul interlop din București, care a organizat în weekendul ce s-a încheiat o petrecere cu lăutari,  alături de mai mulți apropiați. Dornic să arate că nu suferă din cauza condamnării pe care a primit-o, el a făcut un live pe Facebook. După cum puteți vedea în imaginile filmării de mai jos, party-ul s-a desfășurat la o terasă, aflată într-o zonă montană.

Citește și: Fratele lui Mircea Nebunu a făcut copil cu o femeie măritată. Vali s-a judecat pentru a fi trecut ca tată în acte

Florin Salam, invitat special la botezul fiului lui Mircea Nebunu

Andreea, soția interlopului, i-a dăruit un băiețel pe 1 martie;  Cosmin Noah a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, făcută la o clinică privată din Capitală. Iar luna viitoare, după ce se vor relaxa măsurile impuse în timpul crizei epidemiologice, el va fi creștinat. Liderul Clanului Sportivilor pregătește un botez impresionant pentru prințul său, Cosmin Noah, iar Florin Salam este unul dintre invitații principali, relatează wowbiz.ro.

Vezi și: Florin Salam, iubit pe tot mapamondul. Rikito Watanabe, japonezul de la “Chefi la cuțite”, show pe melodiile celebrului artist

Celebrul manelist și temutul interlop s-au împăcat la scurt timp după ce acesta din urmă a devenit tătic; în cursul anului trecut, între ei a existat un scandal monstruos. Mircea Nebunu și soția lui, Andreea, mai au o fetiță pe care au numit-o Briana.

Nu rata: Șeful clanului Sportivilor l-a amenințat pe Nelson Mondialu: “Îl bat, nu vorbesc eu de nevasta lui”. Ce declarații acide i-a transmis interlopul clujean lui Mircea Nebunu

Sursa foto: Facebook