Mircea Moldovan de la Insula Iubirii și-a asumat relația cu o brunetă focoasă: “Familie. Te iubesc” | FOTO

Publicat: 04/01/2021 | 17:08

Mircea Moldovan, una dintre fostele ispite masculine de la “Insula Iubirii”, și-a asumat relația pe care o are cu o brunetă focoasă. Iubita pe care a ținut-o ascunsă multă vreme de ochii tuturor se numește Simona și locuiește în țara care “l-a adoptat” pe celebrul model: Italia. El i-a făcut o superbă declarație de dragoste astăzi, când a publicat o poză de album cu ei.

Mircea Moldovan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o brunetă focoasă

Inima lui Mircea Moldovan de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a fost cucerită de o tânără brunetă cu care are multe lucruri în comun. Pe lângă sport, modă, cei doi parteneri iubesc animalelele. În această după-amiază, el “și-a oficializat” relația cu Simona prin intermediul unei fotografii care a fost realizată lângă bradul de Crăciun, iar alături îi este frumoasa iubită și câinele său. Imaginea emoționantă a fost însoțită de un mesaj copleșitor.

“My loves #me #love #family #loveyou #loveanimals #puppy #addoptdontshop (n.r.: Iubirile mele #eu #iubire #familie #teiubesc #iubescanimalele #catelus #adoptanucumpara)@simona.sdm”, a scris celebrul model pe contul său de Instagram, când a publicat imaginea de mai jos.

“Felicitări! Să fiți sănătoși, fericiți și să vă iubiți toată viața! La mulți ani! Un An Nou fericit, cu multă sănătate ”, “Sunteți un cuplu minunat! Iubiți-vă mult!”, “Foarte frumoși împreună!!! Un an nou plin de realizări, sănătate, fericire si liniște sufletească!!!” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea fostei ispite masculine de la “Insula Iubirii”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mircea (@mircea_moldovan_radu)

Nu rata: Alexandra Diaconescu, fostă ispităla Insula Iubirii are probleme cu sarcina: “Am crezut că o să mor”

Mircea Moldovan a cucerit două concurente la “Insula Iubirii”

La scurt timp după ce a acceptat provocarea producătorilor emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii”, Mircea Moldovan a reușit să se apropie de două dintre concurentele care au mers în Thailanda alături de partenerii lor de la acea vreme ca să își testeze relația; este vorba despre Mirela Baniaș, actuala Tecar, și Teodora Mocanu – relațiile cu acestea nu au funcționat.

Mircea Moldovan este originar din județul Teleorman și provine dintr-o familiei numeroasă, având încă două surori mai mici. El a studiat la Universitatea Spiru Haret din București și a plecat în străinătate în jurul vârstei de 23 de ani. A ales să meargă în Italia la îndemnul unui prieten și avut diverse joburi, până a devenit model în țara care i-a devenit acasă.

“Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez. Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România. Însă, după un an şi jumătate, mama mea a avut un accident şi am plecat rapid în România să o ajut. Am cheltuit toate economiile pentru operaţii şi pentru recuperarea după accident. Mama, cele două surori şi tata sunt cele mai importante persoane pentru mine”, a mărturisit Mircea Moldovan într-un interviu mai vechi, potrivit a1.ro.