Mircea Badea tună și fulgeră! Ce spune prezentatorul TV despre Coronavirus

Publicat: 01/02/2020 | 19:04

Mircea Badea tună și fulgeră! Ce spune prezentatorul TV despre Coronavirus. 

Prezentatorul tv este foarte activ pe rețelele de socializare. De această dată, prezentatorul TV a ales să vorbească despre coronavirus, aruncând cu replici acide la adresa poporului chinez. Mircea Badea consideră că întreaga vina le aparține chinezilor, în ceea ce privește apariția virusului ucigaș.

“Observați isteria mondială pentru un c@#$t de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mâni. Parcă până săptămâna trecută o ardeam că salvam planeta. Noi, niște puțoi care suntem perisabili din orice c@#$t, salvăm planeta?!?!?!?!? Nu suntem în stare să ne spălăm propriul c@r nespălat”, a scris Mircea Bade pe rețelele de socializare.

Cel mai recent bilanț arată că nu mai puțin de 213 persoane au murit în China din cauza coronavirusului. De asemenea, alte 9.692 de cazuri de infecții au fost confirmate. În plus, un total de129 cazuri au fost raportate în alte 22 de ţări şi regiuni.

O avertizare de călătorie emisă de Departamentul de Stat situează China la acelaşi nivel cu Irakul şi Afganistanul din punct de vedere al riscului.

Nu călătoriţi în China din cauza noului coronavirus identificat pentru prima oară în Wuhan”, avertizează Departamentul de Stat, potrivit news.ro.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală. Statele Unite au raportat primul caz de transmitere a bolii de la om la om, devenind a cinciea ţară care a confrimat acest lucru. Experţii afirmă că apariţia cazurilor cu transmitere de la om la om în afara Chinei sunt în mod special îngrijorătoare, pentru că sugerează un potenţial mai ridicat ca virusul să se răspândească în continuare.

(NU RATA: DE UNDE A APĂRUT, DE FAPT, CORONAVIRUSUL CARE FACE PRĂPĂD ÎN CHINA! UN CERCETĂTOR A LANSAT O IPOTEZĂ HALUCINANTĂ ÎN TIBET)

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută la Geneva, că în ultimele săptămâni am asistat la o epidemie fără precedent care a fost întâmpinată cu o reacţie fără precedent.