Mircea Badea s-a retras de la ”În gura presei”! Anunțul făcut de Mihai Gâdea

Publicat: 25/06/2020 | 08:16

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a dispărut de pe sticlă. Dar va reveni, cât de curând. Anunțul a fost făcut de prietenul lui, Mihai Gâdea, de la ”Sinteza zilei”.

CITEȘTE ȘI: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?

Fanii Antena 3 nu-l vor putea urmări pe Mircea Badea în emisiunea „În Gura Presei” în aceste zile. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea. „Doamnelor și domnilor, ultimele minute ale acestei emisiuni. Pur și simplu, am uitat că domnul Mircea Badea și-a luat câteva zile libere”, a spus Mihai Gâdea. Anterior, realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei” anunțase că va intra „în legătură cu Mircea Badea”.

„Foarte frumos că a făcut acest lucru”, a continuat Gâdea. „Haideți să vedem pe final ce se întâmplă mâine (n.r joi, 25 iunie)”, a mai spus Mihai Gâdea, precizând apoi că vor urma „decizii majore la Curtea Constituțională”.

Mircea Badea s-a retras de la ”În gura presei”! Anunțul făcut de Mihai Gâdea

Mircea Badea s-a retras pentru câteva zile de la emisiunea ”În gura presei”, pe care o realizează la Antena 3. El își amintea cu nostalgie, la ultima emisiune, de Bacalaureat. Vedeta de la Antena 3 a dezvăluit ce note a luat la BAC. Mircea Badea nu a ezitat măcar o clipă să-și laude activitatea școlară, spunând despre el că a fost un elev eminent, care a țintit mereu înspre nota 10. El a dezvăluit că a luat nota maximă la trei dintre cele cinci materii pe care le-a susținut la Bacalaureat.

Trei note de 10 din cinci probe este un lucru mare. Pe care Mircea Badea l-a reușit. Limba și literatura română, Matematică și Sport sunt cele trei materii la care Badea a fost notat cu maximum, adică nota 10. La Filosofie a fost ceva mai greu. Avea să povestească asta în direct, la tv, avându-l invitat pe prietenul său Mihai Gâdea, de la ”Sinteza Zilei”. A făcut contestație și era chiar să pice!

”Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a dezvăluit Mircea Badea.