Mircea Badea, revoltat din cauza experienței traumatizante prin care a trecut Daniela Crudu: ”Asta cu gelozia este ceva…”

Publicat: 11/02/2020 | 14:45

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul său croat a șocat pe toată lumea. Mircea Badea este revoltat din cauza experienței traumatizante prin care a trecut fosta asistentă TV.

Scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său croat a șocat pe toată lumea. Vedeta a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu fața tumefiată și plină de sânge, dar și cu mai multe fracturi, după ce a încasat o bătaie soră cu moartea, din partea bărbatului.

Croatul ar fi izbucnit în momentul în care niște bărbați ar fi vrut să facă poze cu Daniela Crudu. Experiența traumatizantă prin care  atrecut vedeta l-a revoltat chiar și pe Mircea Badea. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, REACȚIE CONTROVERSATĂ DUPĂ CE DANIELA CRUDU A FOST BĂTUTĂ: „A FOST VINA EI”)

”Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși.

Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Și Virgil Ianțu a intervenit în scandalul momentului

“În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute. Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?!

Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020. Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, a fost mesajul transmis de Virgil Ianțu, pe contul lui de Instagram.