Mircea Badea, reacție halucinantă după bătaia încasată de Daniela Crudu: „De ce te-ai combinat cu ea?! Ești..”

Publicat: 12/02/2020 | 09:14

Unul dintre oamenii care au simțit nevoia să intervină în scandalul momentului dintre Daniela Crudu și iubitul său croat, bărbatul care a snopit-o în bătaie este chiar Mircea Badea. Prezentatorul tv a avut o reacție vehementă la adresa celui care a băgat-o în spital pe fosta asistentă de televiziune. 

Faptul că Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul său croat a ajuns și la urechile lui Mircea Badea. Acesta i-a luat apărarea fostei asistente tv și a mărturisit că așa ceva nu se face. De asemenea, Mircea Badea a mai declarat, la Antena 3, că iubitul bătăuș al vedetei nu trebuia, sub nicio formă să fie un bărbat gelos, mai ales dacă știa lucruri din trecutul fostei asistente tv: faptul că a fost mereu în centrul atenției și s-a menținut mereu sus în topurile celor mai frumoase și mai sexy femei de la noi.

„Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși. Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream. Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea la Antena 3, despre scandalul momentului.

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost bătută fără milă de iubitul său croat. Fosta asistentă tv a refuzat să rămână la spital și nu vrea să depună plângere împotriva bărbatului care aproape a mutilat-o. În aceste momente, Daniela Crudu se află acasă la tatăl său, acolo unde se recuperează și încearcă să treacă peste drama pe care a trăit-o.