Mircea Badea, oprit de Poliția Română. Prezentatorul de la Antena 3, dezamăgit de oamenii legii: „A fost un adevărat circ”

Publicat: 01/05/2020 | 07:18

Mircea Badea a fost doar la un pas de a nu ajunge la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3! Moderatorul a fost oprit de Poliția Română în trafic, iar ceea ce a urmat întrece orice imaginație.

Mircea Badea a avut parte de ceva neplăceri în trafic, după ce l-a oprit un polițist. Totul s-a întâmplat chiar înainte  ca prezentatorul să ajungă la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a relatat totul, în direct. Se pare că polițistul ar fi fost deranjat de faptul că Mircea Badea nu a semnalizat în momentul în care a oprit pe dreapta.

CITEȘTE ȘI – MIRCEA BADEA, ANUNȚ TERIFIANT PENTRU ROMÂNI: “SCAPĂ CINE POATE!” CE CREDE PREZENTATORUL TV CĂ SE VA ÎNTÂMPLA DUPĂ PAȘTE

Prezentatorul de la Antena 3 era cu mașina tatălui său, așa că i-a prezentat polițistului talonul auto, după care nu a mai găsit asigurarea, pentru a-i arăta omului legii că totul este în ordine, motiv pentru care s-a ales cu un avertisment.

”Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit poliția. Sare un polițist din mașina lor. I-am dat buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3. Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam. 

A fost un adevarat circ. Nu am găsit-o. A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. M-am oprit când ați sărit din mașină. Tot ce am povestit a fost pe scurt. 

NU RATA – LOVITURĂ PENTRU MIRCEA BADEA! A PIERDUT PROCESUL CU JURNALISTUL CARE L-A FĂCUT “OLIGOFREN” ȘI “MAIMUȚĂ” ȘI CĂRUIA ÎI CERUSE DAUNE MORALE DE 250.000 DE EURO. “HOȚUL CARE STRIGĂ HOȚII!”

Mulțumesc poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot.”, a zis Mircea Badea.