Mircea Badea, ironie la adresa Loredanei Groza, după ce artista s-a pozat cu un decolteu „îndrăzneț”

Publicat: 05/05/2021 | 22:34

Mircea Badea  a avut o întrebare ușor impertinentă pentru Loredana Groza, vizavi de o poză în care apare cu decolteu foarte „adânc” de Paște.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3, Mircea Badea a dezvăluit ce a întrebat-o pe Loredana Groza după ce aceasta s-a fotografiat cu decolteul la vedere, extrem de îndrăzneț.

„Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă.

I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă.

Bine că îmi răspund totuşi, rusoaicele. Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva, contextualizată. Adică, te duci la repel?”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

Fanii au rămas șocați de ipostază

Oamenii au criticat-o dur pe Loredana Groza pentru modul în care s-a afișat pe internet.

„Ce ai ajuns…păcat/ La o anumită vârstă nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familiei pentru că îți ăierzi demnitatea…sau te egalezi cu Loredana Chivu… citește mesajele bărbaților…exemplul unei doamne de succes unde este?/ Măi, femeie, ai și tu o vârstă de acum, nu te mai liniștești?

Doamne ferește/ De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?/ Așa penibilă, nu înțeleg ce vrea să demonstreze cu pozele astea. Păcat de cariera din trecut, când a demonstrat cu talentul și vocea/ Cred că mai multă decență din partea ta ar fi binevenită! Ai totuși o vârstă, chiar dacă ești o așa-zisă vedetă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților de pe Facebook și Instagram.