Mircea Badea îl face praf pe Nicolae Guță: „Și-a tatuat numele pe frunte pentru că..” Continuarea întrece orice imaginație

Publicat: 19/12/2019 | 08:20

Nicolae Guță este un personaj destul de controversat în showbiz-ul autohton, atât în ceea ce privește viața lui personală, cât și cea profesională. În ultima vreme, manelistul a șocat prin fluctuațiile extreme de greutate, pe care le-a avut, ba s-a îngrășat foarte tare, ba a slăbit atât de mult, încât se bănuia că suferă de vreo boală.

Recent, Nicolae Guță a intrat în atenția publicului, dar și a jurnaliștilor cu tatuajul pe care și l-a făcut pe frunte. Cântărețul și-a scris prenumele pe cap, iar Mircea Badea l-a făcut praf în emisiunea pe care o prezintă.

Ieri am aflat că Nicolae Guță are 12 copii. Borcea are doar nouă. Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap. Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat. E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă”, a spus Mircea Badea.

Nicolae Guță i-a făcut avansuri Oanei Zăvoranu

Nicolae Guță este divinizat de multe femei, iar slăbiciunea lui pentru reprezentantele sexului frumos este cunoscută de toată lumea. De altfel, nu mai e un secret pentru nimeni că… prin patul manelistului au trecut multe doamne și domnișoare! În plus, el i-a făcut avansuri actriței Oana Zăvoranu și cei doi au făcut schimb de mesaje în care au vorbit și despre momente intime.

Oana Zăvoranu a acceptat să vorbescă în cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore despre schimbul de mesaje incendiare dintre ea și manelistul Nicolae Guță. Totul s-a întâmplat prin 2014, când controversatul artist i-a făcut avansuri și i-a vorbit despre posibile momente petrecute împreună în intimitate.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție despre relația suspectă cu Dorian Popa. Ce mesaj subliminal îi transmite soțului ei: “Nu dispera”

“Nu am nicio treabă cu Guţă, nu vreau să vorbesc urât cu el. Are un curaj și o părere despre sine extrem de bună dacă, crede că poate să bea o jumătate de ceai cu mine. O să iau alinturile lui ca pe o glumă. Nu vreau să cred că acest om s-a gândit că noi doi am putea avea ceva. Am două martore care au înregistrat un fragment din discuţia mea cu el, lucruri mai puţin ortodoxte care ar face deliciul publicului”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.