Mircea Badea, explicație inedită pentru clipul care a înnebunit România. Ce a spus despre Jador, referitor la melodia „Fericire”

Publicat: 27/04/2021 | 07:38

Melodia „Fericire” cântată de Loredana Groza, alături de cei mai cunoscuți maneliști de la noi a fost comentată de Mircea Badea, la Antena 3.

Personajul despre care a ales Mircea Badea să vorbească este nimeni altul decât Jador, cel care, la un moment dat, apare în videoclip în timp ce se privește în 4 oglinzi. Dorindu-și să deslușească acest mister al oglinzilor, moderatorul de la Antena 3 a oferit o explicație inedită pentru scenariul videoclipului maneliștilor.„Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin – nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare. Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit ‘băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa” a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a vorbit despre Jador și noua melodie alături de Loredana Groza

Moderatorul de la Antena 3 a oferit câteva explicații cu privire la modul în care s-a afișat Jador, în videoclipul piesei „Fericire”.

„Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce?  Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: ‘uite-mă pe mine’. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a explicat Mircea Badea.