Mircea Badea, experiență neplăcută în timpul unui live la radio. A făcut totul public: „Mi s-a rupt…”

Publicat: 16/01/2020 | 13:04

Mircea Badea este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul nostru și nu degeaba spun oamenii că îl apreciază pentru sinceritate și transparență. De fiecare dată când are ceva de spus, spune și nu se ferește să se expună nici în ipostaze mai…rușinoase sau chiar amuzante!

Mircea Badea este un personaj care știe mereu să facă haz de necaz chiar și de situațiile în care se află el. Astfel Mircea Badea nu s-a ferit deloc să le arate prietenilor virtuali pățania din cadrul unui live pe care l-a făcut la Radio ZU. Îmbrăcat lejer și cu buna dispoziție la purtător, Mircea Badea a făcut ce știe cel mai bine să facă: să le capteze oamenilor atenția. Doar că, la un moment, dat, îndrăgitul om de televiziune s-a confruntat cu o situație rușinoasă, dar extrem de amuzantă.

În direct la Radio ZU, lui Mircea Badea i s-a rupt bluza chiar la subraț și a imortalizat imediat momentul, făcând haz de necaz. ”MISA rupt bluza live la ZU”  a fost mesajul transmis de Mircea Badea, imediat după micul incident.

Mircea Badea l-a luat la mișto pe Abi Talent

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Abi Talent a avut recent o întâlnire cu nimeni alta decât Anamaria Prodan. Și, pentru că Abi Talent i-a transmis în direct unh mesaj lui Mircea Badea, omul de televiziune nu a stat mult pe gânduri și i-a dat o replică de zile mari.

„Eu l-am descoperit pe domnul Abi Talent săptămâna trecută. În lumea mea, Abi Talent nu exista, adică eu nu știam că există. Am aflat absolut întâmplător. A făcut el nu știu ce clip, foarte misogin desigur, cu Gucci și cu Versace și ceva. După care am văzut, cu uimire, peste două zile, că și Alex Velea și cu Antonia se ceartă cu Abi Talent. Dup-aia am văzut că Abi Talent a ieșit la masă cu Anamaria Prodan, care Anamaria Prodan i-a arătat lui Abi Talent ceasul cu diamante primit de la Reghe. Așa ceva? (…) Am impresia că Abi Talent e toată treaba. Nimic nu se întâmplă fără Abi Talent în România”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3