Mircea Badea, de nerecunoscut! Cum s-a filmat prezentatorul TV cu doar câteva ore înainte de un eveniment important. “Mă păzesc de carcalac și…”

Publicat: 29/03/2020 | 14:12

“Români Împreună” este un teledon organizat de Antena Group și Fundația Mereu Aproape care își propune să strângă fonduri pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală, pe fondul pandemiei de COVID-19. Mircea Badea este una dintre vedetele care s-a alăturat acestui eveniment.

VEZI AICI: ALARMĂ! COVID-19 POATE FI RĂSPÂNDIT DE PACIENȚI CHIAR ȘI DUPĂ DISPARIȚIA SIMPTOMELOR

Cu doar câteva ore înainte să înceapă teledonul, prezentatorul de la Antena 3 și-a pus o mască specială pe față, luată de la o revistă pentru copii, și a făcut un anunț important, în speranța că va ajuta cadrele medicale în lupta contra coronavirusului. Evenimentul începe la ora 13:00 și este difuzat simultan pe Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3.

EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

Sunt Mircea Badea și mă păzesc de carcalac cu această mască pe care am luat din revista copilului. Este singura pe care o am. Nu am măști din acelea pe care le pui pe gură și pe nas. Important este să aibă doctorii. Pentru ei facem un teledon duminică, de la ora 13.00, să strângem morman. Am aici telefon la care voi răspunde și dumneavoastră veți dona astfel încât să strângem morman. Nu aduce anul ce aduce mormanul. Vă mulțumesc„, a spus Mircea Badea.

View this post on Instagram

Duminica, de la 13.00

A post shared by @ mirceabadeareal on

România, aproape de scenariul 4

Până pe 29 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.760 de persoane confirmate pozitiv, 169 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 79 la București, 17 la Iași, 7 la Craiova, 9 la Constanța și 2 la Cluj).

VEZI AICI: ASISTENT MEDICAL DE LA SPITALUL JUDEȚEAN SIBIU, INFECTAT CU COVID-19. CONDUCEREA UNITĂȚII MEDICALE, FĂCUTĂ PRAF: “ȘEFII STAU ACASĂ ȘI…”

Totodată, până acum 38 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța și Ialomița, au decedat. România este, astfel, aproape de scenariul 4 în care va trece când numărul cazurilor va ajunge la 2.000.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 308 noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 89 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 38 de pacienți, dintre care 31 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.