Mircea Badea ce zice?! Imagini cu Carmen Brumă în lenjerie intimă, făcute publice

Publicat: 16/02/2020 | 13:19
Se păstrează într-o formă de invidiat și nimeni nu contestă că este una dintre cele mai frumoase vedete ale showbizului autohton. În ultima vreme, Carmen Brumă a lăsat deoparte inhibițiile, așa că fotografiile pe care le postează în mediul online sunt ”vânate” cu frenezie de internauți.
E drept că nu cunoaștem, cel puțin deocamdată, reacția lui Mircea Badea, însă apariția ”dezgolită” a partenerei sale de viață este încă un moment de senzație.  ”Citesc mesajele voastre si plec la alergat! PS: Ma imbrac inainte ????”, a scris Carmen Brumă în dreptul fotografiei care a făcut senzație pe pagina sa de Instagram. 
Carmen Brumă

Carmen Brumă a răbufnit: ”Pentru neîntinatele de pe FB, vexate că sunt…”

Nemulțumită de numărul mare de critici primite, după ce a făcut câteva poze când a ieșit sumar îmbrăcată în balconul hotelului, Carmen Brumă și-a luat revanșa! De data aceasta, frumoasa vedetă a coborât în curtea clădirii luxoase în care este cazată în costum de baie și s-a lăsat fotografiată așa. Folosindu-se de una dintre imagini, ea le-a dat o lecție cârcotașilor.

“Am inteles ca era o problema cu balconul la poza anterioara, asa ca am iesit in curte ????! Pentru neîntinatele de pe Fb vexate ca sunt in costum de baie, sa stiti ca la munte exista piscine in aer liber incalzite, in care, culmea, ????‍♀️ nu-ti dau voie sa intri in costum de schi, chiar daca esti sotie si mama ????! Pentru cele interesate de o supersilueta de plaja in orice anotimp, va las link-ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe rețelele de socializare.