Mircea Badea, băgat în sperieți! Ce i s-a întâmplat moderatorului de la Antena 3, în plină stare de alertă: „Dacă unul dintre ăia avea virusul…M-am năpustit”

Publicat: 09/06/2020 | 07:25

Mircea Badea a avut parte de un început de săptămână în forță! Chiar atunci când se pregătea să intre la Radio ZU, moderatorul de la Antena 3 a fost șocat să vadă că, în plină stare de alertă, câțiva muncitori s-au înghesuit pentru a termina o lucrare. 

Moderatorul de la Antena 3 și-a dat seama că tot ceea ce ține de starea de alertă, dar și de starea de urgență care tocmai a trecut, este un mare fals. Deși autoritățile s-au străduit să implementeze distanțarea socială, acest lucru nu a fost posibil în multe cazuri, din păcate.

NU RATA – MIRCEA BADEA A RĂBUFNIT. CE PĂRERE ARE DESPRE INTRODUCEREA EDUCAȚIEI SEXUALE CA MATERIE ÎN ȘCOLI. “CE ÎMI FACE? MĂ ÎNVAȚĂ ÎN CLASA A PATRA CUM SĂ…”

În timp ce se pregătea să intre la Radio Zu, ieri, lui Mircea Badea mare i-a fost uimirea să vadă un grup de 5 muncitori, care stăteau înghesuiți într-o încăpere mică, pentru a pune gresie. În direct , și-a spus povestea și a tras un semnal de alarmă.

Mircea Badea, panică pe holurile Radio ZU

„Da…eu sunt pentru Prelungirea Ghencea, să se facă traficul fluid și despre prelungirea stării de urgență, mă amuză. Sunt pentru, să nu fie. Sunt de acord cu ceea ce au zis marea majoritate a oamenilor. Să se dea la toată lumea, să ajungă toată lumea starea de Urgență, mai ales că este complet inutilă.

Mă duceam la Radio ZU, este într-o clădire de corporatiști. La ora 19.10 nu este nimeni în clădire, eram eu singur.

Eu nu urc niciodată cu liftul, o iau pe scările interioare, să urc la studio. Nu e niciodată nimeni. Poc, deschid ușa către holul spre intrarea spre Radio ZU. Hop, la mine se uită vreo 5 cetățeni care puneau gresie, într-un spațiu perfect închis, de vreo 11 metri pătrați.

CITEȘTE ȘI – DECIZIA RADICALĂ A LUI MIRCEA BADEA! „RENUNȚ LA CONTUL DE FACEBOOK. ASTA E!” CE L-A DETERMINAT SĂ IA ACEASTĂ HOTĂRÂRE

Ne-am uitat unii la alții, m-am năpustit asupra ușii…Îți dai seama că dacă unul dintre ăia avea ceva…eu am intat acolo ca o floricică. Asta cu starea de urgență…dacă te uiți pe Instagram, artiștii stau așa, la mese, câte 12 minim.

Nu stiu de ce dracu nu sunt deschise mall-urile. Singurul efect al stării de urgență, este ăsta” a spus Mircea Badea, la Antena 3.