Mircea Badea, anunț terifiant pentru români: “Scapă cine poate!” Ce crede prezentatorul TV că se va întâmpla după Paște

Publicat: 17/04/2020 | 09:30

Pandemia provocată de COVID-19 a lovit puternic în economia României. Potrivit unui raport dat publicității pe 1 aprilie de Ministerul Muncii, în jur 800.000 de români au contractul suspendat, iar alți aproape 160.000 s-au ales cu înțelegerile reziliate. Mulți dintre aceștia vor avea mult de tras pentru a-și găsi alt job după ce starea de urgență va fi ridicată.

VEZI AICI: MIRCEA BADEA, DERAPAJ HALUCINANT! MESAJ PENTRU ACTORII INDEPENDENŢI, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: „LE DONEZ O…”

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În Gura Presei”, consideră că abia după Paște vom începe să suferim cu adevărat, fiind sceptic că țara își va reveni prea curând din punct de vedere economic. Cei mai mulți dintre români și-au pierdut jobul în domenii precum comerț cu ridicata și amănuntul și construcții.

După ce o să treacă și perioada asta de sărbători religioase, cred că vom avea cu totul alte probleme, cum ar fi, de exemplu, criza economică, care se prefigurează – și-și face deja simțite efectele – a fi de proporții urieșești pe planetă.

STRATEGIE. România va produce măști FPP2 și ventilatoare! Anunțul făcut de Ludovic Orban

Sigur că noi suntem români, suntem români și suntem dacii liberi, dar tot pe planeta asta trăim și într-o economie globală funcționăm și suntem o colonie cu o economie de consum, o să o pățim destul de rău. Nu cred că ne putem salva cu toții, eu cred că scapă cine poate, ca să o spun mai pe scurtătură, cine, cât îl duce capul… cine poate” a spus Mircea Badea.

NU RATA: MIRCEA BADEA NU CREDE CĂ ROMÂNIA ARE PUTEA SĂ LUPTE CU CORONAVIRUSUL. “AȘTEPT SĂ MOARĂ DE LA SINE! NOI NU AVEM…”