Mircea Badea a spus totul, în direct: ce notă a luat vedeta de la Antena 3 la Bacalaureat

Publicat: 23/06/2020 | 09:12

Mircea Badea și-a amintit, cu nostalgie, în direct la emisiunea lui, ”În gura presei”, de Bacalaureat. Vedeta de la Antena 3 a dezvăluit ce note a luat la BAC.

CITEȘTE ȘI: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?

Mircea Badea nu a ezitat măcar o clipă să-și laude activitatea școlară, spunând despre el că a fost un elev eminent, care a țintit mereu înspre nota 10. Excepție nu avea să facă de la examenul de Bacalaureat. Astfel, prezentatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, a dezvăluit că a luat nota maximă la trei dintre cele cinci materii pe care le-a susținut la Bacalaureat.

Mircea Badea a spus totul, în direct: ce notă a luat vedeta de la Antena 3 la Bacalaureat

Trei note de 10 din cinci probe este un lucru mare. Pe care Mircea Badea l-a reușit. Limba și literatura română, Matematică și Sport sunt cele trei materii la care Badea a fost notat cu maximum, adică nota 10. La Filosofie a fost ceva mai greu. Avea să povestească asta în direct, la tv, avându-l invitat pe prietenul său Mihai Gâdea, de la ”Sinteza Zilei”. A făcut contestație și era chiar să pice!

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a dezvăluit Mircea Badea.

Mircea Badea a absolvit Liceul de Informatică, după care a terminat Facultatea de Cibernetică și Academia de Studii Economice.