Mircea Badea a dat lovitura în lumea televiziunii! Anunțul făcut la sfârșitul lui 2019

Publicat: 30/12/2019 | 14:05

Cunoscutul prezentator Mircea Badea a dat lovitura în lumea televiziunii! Anunțul despre moderatorul de la Antena 3 a fost făcut public în urmă cu câteva ore, iar apropiații și fanii săi l-au felicitat imediat.

Citește și: Carmen Brumă, fotografiată fără haine. Soția lui Mircea Badea apare doar în lenjerie intimă

Mircea Badea a dat lovitura în lumea televiziunii

La 45 de ani, Mircea Badea a fost desemnat realizatorul TV din 2019 în urma unui clasament realizat de publicația DCNews, care și-a îndemnat cititorii să își voteze preferatul din rândul prezentatorilor emisiunilor de tip pamflet. Mircea Badea, de la Antena 3, Moderatorul show-ului “În Gura Presei” conduce detașat cu 10.752 de voturi, adică 66% din voturi, relatează dcnews.ro.

Citește și: Mircea Badea îl face praf pe Nicolae Guță: „Și-a tatuat numele pe frunte pentru că..” Continuarea întrece orice imaginație

Surprinzător pentru mulți… locul doi a fost ocupat de Dragoș Pătraru cu emisiunea “Starea Nației” de la Prima TV. El a obținut 24,2% din voturi. Iar pe ultimul loc s-a clasat Radu Banciu, realizatorul “Lumea lui Banciu”, de la B1 TV. El a luat 9,8% de voturi. Cu toate acestea, este favorit pentru 1.598 de cititori care au votat.