Miracol! O femeie din Vaslui și-a regăsit fiul dispărut de mulți ani după o postare pe Facebook!

Publicat: 12/12/2019 | 09:18

Ioana Vrabie, o femeie din satul Perieni, județul Vaslui, și-a regăsit fiul după mulți ani. Ioana se căsătorise și se mutase în Tulcea, alături de soțul ei, care a murit zilele trecute. Femeia a rămas singură într-un bordei, fără mâncare, fără nimic și își aștepta sfârșitul. A vrut doar să-și mai vadă o dată copiii.

Salvarea ei a venit de la Mary Costache, președintele Asociației ”Fii înger pentru o zi”, care i-a postat povestea pe pagina de socializare, scrie vremeanoua.ro. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: “ÎMI ESTE RUȘINE CĂ…”)

„Haideti să o ajutăm pe mamaia,Vrabie Ioana, să-și găsească copilașii, să-și găsească familia. Dânsa este din Bârlad, comuna Perieni, județul Vaslui și acum ea locuiește în Agihiol, județul Tulcea. A fost căsătorită, soțul i-a decedat și acum stă singură într-o anexă, spațiu impropriu de locuit! Nu are lumină, căldură, nimic. Trăiește mai rău ca un animal. Stă la mila vecinilor, dânșii o ajută când și cum pot! Femeia vrea doar să ajungă la copilași și atât! Haideți împreună să o ajutăm! Copilașii se numesc: Liliana, Mirela, Georgiana, Lăcrămioara și Mihai Gabriel Șerban. Fetele cu siguranță sunt căsătorite și nu mai poartă numele Șerban, dar băiatul are același nume. Orice informație ne poate fi de mare ajutor!”, a fost apelul lansat pe Facebook de Mary Costache.

Fiul dispărut și-a revăzut mama

Postarea făcută de Mary a ajuns virală în câteva ore, fiind preluată și de voluntarii Asociației „Născută Înger” din Bârlad, care au demarat imediat căutările în comuna Perieni. Așa au dat de Mihai Gabriel Șerban, fiul bătrânei, care trăiește tot în judetul Tulcea. Acesta a luat imediat legătura cu Asociația „Fii înger pentru o zi” și a plecat apoi să-și întâlnească mama și să o ia acasă! (VEZI AICI: CUM A RACOLAT PROFESORUL ROMÂN DIN URUGUAY STUDENTE PENTRU SPIRALELE MISA. LE-A CERUT POZE ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI…)

„Astăzi am reușit să ajungem la mamaia Ioana Vrabie, bătrâna care stătea într-o magazie. Bunica a fost preluată de feciorul și de nora ei. Acum va locui împreună cu dânșii, la ei acasă. Referitor la întrebările și acuzațiile făcute la adresa acestor copii, la postarea când îi căutam, vreau să le spun tuturor că aceștia nu au mai știut nimic de dânsa de câțiva ani pentru că nu a mai comunicat cu ei de când se recăsătorise. Băiatul și nora plângeau astăzi de bucurie că și-au regăsit mama. Menționez că astăzi am mai primit o lecție de viață văzând cum acești copilași i-au sărutat mâna mamei lor și i-au spus: >”, a spus emoționată Mary Costache.