Mirabela Dauer și-a găsit un viciu la bătrânețe. Răzvan Simion a rămas uimit

Publicat: 23/04/2021 | 14:23

Mirabela Dauer a uimit pe toată lumea, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cântăreața de 74 de ani a mărturisit că a început să aibă o mare afinitate pentru vinuri.

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Gheorghe, Mirabela a spus în cadrul emisiunii de la Antena 1 că are foarte mulți prieteni care poartă acest nume și cărora trebuie să le ureze la mulți ani.

”Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vada ca nu ii uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și daca sunt cuminte beau mai mult decât el. Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivanca. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu il beau sec.”, i-a dezvăluit artista Mirabela Dauer lui Răzvan Simion, care a ținut să o ”avertizeze” pe aceasta!

”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”, i-a zis Răzvan Simion Mirabelei Dauer.

”Si ce sa fac, daca scriu ziarele, sa nu am somn? Nu ma lamentez, ce e in sufletul meu e in sufletul meu, eu nu ma vait. Ma vait doar la cainele meu care ma latră”, i-a mai mărturisit Mirabela Dauer lui Răzvan Simion.

”Ce o fi la tine in casă acolo!”, i-a mai spus Răzvan Simion, care a întrebat-o și dacă înainte obișnuia să meargă la restaurante.

”Mergeam inainte la restaurant, este viata mea sa merg la restaurant”, a conchis Mirabela Dauer.