Mirabela Dauer, nostalgică după anii tinereții: „Îmbătrânim prea repede și devenim înțelepți prea târziu”

Publicat: 20/06/2021 | 18:46

Mirabela Dauer este una dintre artistele din vechea generație care și la cei 73 de ani știe cum să se bucure de viață. Cu toate acestea, există și momente pline de nostalgie când își aduce aminte de anii tinereții. Poate de aceea, artista postează, din când în când, mesaje pline de înțeles pe rețelele de socializare. 

Îndrăgita artistă este cunoscută pentru pozitivitatea și energia bună pe care o emană, dar, ca orice om, are și zile mai puțin bune sau zile în care amintirile o răscolesc. Mirabela Dauer a știut mereu să se bucure de ceea ce i-a oferit viața și i-a făcut și pe cei din jurul ei să privească într-o altă manieră situațiile mai puțin plăcute.

CITEȘTE ȘI MIRABELA DAUER A ȚINUT O DIETĂ STRICTĂ, DAR S-A ALES CU PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE: „MI-A AFECTAT RINICHII”

Mirabela Dauer: „Aș ruga tinerețea să mă ierte pentru clipele pe care nu le-am trăit”

Cu toate acestea, artista are momente în care tânjește după clipele de tinerețe pe care nu a știut să le trăiască la maximum, iar dovadă a sentimentului de „vină” pe care-l poartă este următorul mesaj postat de aceasta:

„Dacă aș putea să mă întâlnesc cu tinerețea, nu i-aș reproșa nimic, doar aș ruga-o să mă ierte pentru toate clipele pe care nu le-am trăit. Tragedia vieții este că îmbătrânim prea repede și devenim înțelepți prea târziu”, este mesajul postat de artistă pe contul de Instagram.

VEZI ȘI CE VICIU ȘI-A DESCOPERIT MIRABELA DAUER LA 73 DE ANI “ÎȚI DAI SEAMA CE OR SĂ SCRIE ZIARELE?”

Sursă foto: instagram.com