Mioara Roman trăiește clipe de coșmar în carantină. A fost lăsată fără apă, curent și căldură, la 80 de ani

Publicat: 26/03/2020 | 17:27

Fosta soție a ex-premierului Petre Roman, Mioara, traversează o perioadă greu de imaginat în plină pandemie de coronavirus. La 80 de ani femeia a fost lăsată fără electricitate, apă caldă, căldură, și cablu timp de 10 ore.

Informația a fost făcută publică de fiica sa, Oana Roman, care a lansat miercuri seară un apel disperat în mediul online.

„Vreți să vă spun cum este în izolare fără curent, de 10 ore? Fără TV, fără net, fără apă, fără căldură? Cu o mamă de 80 de ani și un copil de 6? Și doi câini?

Asta pentru că E… a hotărât azi să facă lucrări și ne-au spus la telefon că nu știu la ce oră se va relua alimentarea?

Așa că dacă aveți apă, căldură și net bucurați-vă! Noi nu avem. Avem însă vreo 15 grade în casă”, a scris Oana Roman pe contul ei de socializare.

Cine este Mioara Roman

Mioara Roman a divorțat de Petre Roman în 2007 și de atunci parcă nimic nu mai merge bine în viața ei. Ea a ajuns să fie dată afară din casa de protocol în care locuia i pusă să plătească penalizări de sute de mii de euro la RAPPS.

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți 34 de ani, însă fostul premier a decis să o părăsească pe soția lui și să-și refacă viața cu interpreta Silvia Chifiriuc.

Citește și...