Mioara Roman, primele declarații după ce fiica ei a anunțat separarea de soțul său, Marius Elisei

Publicat: 11/12/2019 | 16:58

În urmă cu puțin timp, Mioara Roman a oferit primele declarații după ce fiica ei a anunțat azi separarea de soțul său, Marius Elisei. Oana Roman și partenerul ei de viață au o fetiță, care are cinci ani. Isabela va împlini șase anișori pe 21 februarie 2020.

Citește și: Oana Roman, imagini din noua casă. Vila de 160.000 de euro e aproape gata

Mioara Roman, primele declarații după ce fiica ei a anunțat separarea de soțul său, Marius Elisei

Mioara Roman a dezvăluit în cadrul interviului acordat în această după-amiază că nu știa absolut nimic despre planurile fiicei sale și ale lui Marius Elisei, deși locuiește în vila luxoasă în care aceștia s-au mutat de curând. Mai mult, mama Oanei Roman a subliniat că nu își dorește să se implice în decizia lor… pentru că este dorința acestora și, în plus, se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: Oana Roman, despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei: „Probabil că va trebui scos”

“Nu știu nimic, pe cuvântul meu de onoare! Habar nu am. Locuim împreună, dar sunt destul de separată, am dormitorul meu la parter. Oana mă mai roagă să mai stau cu fetița. Nu mă bag, sunt prea bolnavă”, a declarat Mioara Roman pentru libertatea.ro.

Fosta soție a lui Petre Roman a împlinit 79 de ani pe 19 aprilie 2019. Mioara Roman are două fiice din relații diferite: Catinca și Oana, care i-au dăruit fiecare câte o nepoată: Călina și Isabela. Ea se numără printre cele mai delicate prezențe din showbizul românesc și în perioada 1974 – 2007, a fost căsătorită cu fostul premier, Petre Roman. Pe fiica ei cea mare a făcut-o cu un fost sportiv de performanță.

Citește și: Oana Roman a anunțat de unde a avut bani să își cumpere vila de 160.000 de euro

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame