Mioara Roman, de urgență la spital! Fiica ei, Oana, a chemat ambulanța acasă: ”Eram foarte speriată”

Publicat: 19/12/2020 | 10:43

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Fiica ei, Oana, a chemat ambulanța acasă după ce mamei sale i s-a făcut rău din senin.

Oana Roman a tras o sperietură de zile mari. Mama ei s-a simțit foarte rău, iar vedeta a decis să cheme de urgență Salvarea. Medicii au ajuns la fața locului în aproximativ 45 de minute și după un control medical, au decis să o ducă la spital pe Mioara Roman pentru mai multe investigații.

În contextul pandemiei de coronavirus, Oana nu a putut să fie alături de mama ei, însă medicii au ținut-o la curent în legătură cu starea de sănătate a Mioarei Roman.

”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.

Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Din fericire, Mioara Roman va fi externată și va ajunge din nou în sânul familiei sale. Starea ei de sănătate este stabilă, dar suferă de mai multe afecțiuni cronice, care i-ar putea cauza probleme în viitor.

”Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea. Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă”, a scris Oana pe rețelele de socializare.