Mioara Roman, clipe de bucurie în centrul de recuperare! Fata sa cea mică: “Aștept să coboare” | FOTO

Publicat: 17/06/2021 | 19:24

Mioara Roman a trăit clipe de bucurie astăzi în centrul de recuperare din București în care se află de câteva zile bune! Fata sa cea mică a mers să o viziteze și i-a făcut o surpriză de suflet. Înainte ca aceasta să coboare din camera ei, Oana Roman a împărtășit indirect despre ce este vorba într-un mesaj video. Fotografia în care fosta soție a lui Petre Roman poartă o cămașă albastră a fost realizată recent, iar susținătorii săi sunt impresionați de forma de zile mari în care se află.

Mioara Roman, surpriză de suflet în centrul de recuperare

În vârstă de 81 de ani, Mioara Roman a fost vizitată azi la centrul de recuperare de fiica sa cea mică, nepoțica Isa, și fostul ginere, Marius Elisei. Imaginea cu cei trei împreună și fericiți a bucurat-o enorm și vine la scurt timp după ce ea a fost surprinsă cu un superb coș cu bujorii roz, hortensii și alte flori, după cum puteți remarca în imaginea aflată în stânga pozei principale. Aici puteți compara cum arăta vedeta în urmă cu două luni.

“Mama e la tratament și văd că a primit flori. Cei de la centru au grijă să se simtă specială” este mesajul scris de Oana Roman când a publicat acea poză. Iar astăzi, ea s-a filmat în minutele în care a așteptat-o să coboare din camera în care este internată și, totodată, a dezvăluit că va pleca la mare cu fiica și fostul soț.

“Astăzi, am venit iarăși să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seara la mare. Avem niște treabă acolo și am vrut să o văd înainte să plec. Și, aștept să coboare, să ies cu ea pe terasă, să stăm de vorbă. E și Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant, și eu o aștept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul (n.r.: arată cu degetul în direcția în care se află liftul). E foarte frumos aici. (…)”, a declarat fosta prezentatoare pe Instagram Stories.

Oana Roman, în vizită la centrul de recuperare la care se află mama ei (foto stânga și cea din mijloc) / Oana Roman, în mașină în timp ce Marius Elisei conduce și îi pune mâna pe picior © Instagram Stories

Vezi și: Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Oana Roman a făcut anunțul: “Va mai sta aici câteva săptămâni”

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns împreună cu fiica lor în stațiunea Mamaia, unde au unele lucruri de rezolvat, însă, cu siguranță vor găsi timp și pentru relaxare. Așa cum puteți remarca în imaginea din dreapta colajului de mai jos, diva l-a filmat pe fostul soț în timp ce îi pune mâna pe piciorul stâng… fiind încă un semn că au mai dat o șansă poveștii lor de iubire.

Nu rata: Oana Roman, impresionată până la lacrimi de Marius Elisei! Cu ce cadou a surprins-o bărbatul: “Plâng în hohote de bucurie”

Sursa foto: Instagram & Instagram Stories /@oanaromanelisei