Ministrul Sănătății taie în carne vie! A demis nu mai puțin de patru mari șefi

Publicat: 06/04/2020 | 16:42

Nelu Tătaru, minitrul Sănătății, taie în carne vie! A demis nu mai puțin de patru șefi de la Direcția de Sănătate Publică din patru județe. Primul pe listă a fost cel din Timiș, unde neregulile persistă de ceva vreme. De altfel, este al doilea șef schimbat de când este criza COVID.19.

Cornelia Malac a fost demisă din funcţie, după ce aceasta a făcut mai multe gafe în contextul crizei de coronavirus. Iar acum, noua șefă, Mariana Rădulescu, a avut aceeași soartă. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIREA CERCETĂTORILOR! TEMPERATURA LA CARE NOUL CORONAVIRUS POATE MURI ÎN 5 MINUTE)

Ministrul Sănătății taie în carne vie

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, au mai demis trei șefi ai Direcției de Sănătate Publică, iar acum urmează și anchete în acele zone unde s-au descoperit nereguli care au condus la focare de coronavirus.

După Timiș, șefiii de la DSP Arad, Brașov și Vâlcea au fost demiși.

La Țimiș este a doua abatere care conduce la lucruri grave. (NU RATA: STRIGĂT DE DISPERARE AL UNUI PENSIONAR GRAV BOLNAV DIN CONSTANȚA. „NU ÎMI MAI RĂMÂNE DECÂT SĂ ARUNC APARTAMENTUL ÎN AER…”)

La Arad, unde a și fost în vizită și a găsit nereguli de gestionare a crizei, ministrul spunea că va schimba directorul de acolo, fiind un posibil focar de infecție. Iar astăzi a făcut ceea ce promisese: a schimbat șeful DSP.

SITUAȚIE HALUCINANTĂ! MORȚII DE LA SPITALUL JUDEȚEAN SUCEAVA AR PUTEA SĂ NU MAI FIE RIDICAȚI DE LA MORGĂ

Brașov, un alt județ pe care autoritățile au pus ochii. Sunt 138 de cazuri confirmate cu coronavirus. De asemenea, un prim pas a fost acela de a schima șeful de la DSP.