Ministrul Sănătății din Belgia interzice amorul între trei sau mai multe persoane, în perioada pandemiei de COVID-19!

Publicat: 27/03/2020 | 12:53

Ministrul Sănătății din Belgia, Maggie de Block, a anunțat ieri, 26 martie că de acum, activitățile sexuale „neesențiale” între trei persoane sau mai multe sunt interzise în Belgia pentru a combate răspândirea COVID-19.

Maggie De Block a spus că a fost forțată să acționeze rapid din cauza reputației Belgiei de a fi în fruntea consumului de bere  și „capitala sexului în grup a Europei”, potrivit, Worldnewsdailyreport.

„Belgia este capitala Europei care bea bere și face sex în grup, dacă nu chiar epicentrul acestor acțiuni. Noi, ca națiune, trebuie să abordăm această situație”, a anunțat De Block în Parlament.

CITEȘTE ȘI:  ANALIZĂ. Pandemia de coronavirus riscă să transforme economia mondială în ruine

Ministrul Sănătății din Belgia a interzis toate activitățile sexuale în care trei persoane sau mai multe pot face amor, după ce o petrecere ”de coronavirus” s-a transformat săptămâna trecută într-o orgie de 500 de participanți și s-a încheiat cu 380 de cazuri de contaminare.

„Schimbarea de soții, sex în mii și orgii de șase, cincizeci, o sută sau mai multe nu sunt permise până la instalarea focarului”, a anunțat în Parlament.

Ministrul Sănătății al Belgiei, Maggie de Block.

Ministrul Sănătății, De Block, nu a interzis practicile sexuale cu două persoane, cum ar fi masturbarea, sexul anal sau oral, sau chiar bestialitatea.

CITEȘTE ȘI: EXPLICAȚII despre ȘOMAJUL TEHNIC | Ionel Dancă, șeful Cancelariei, despre ordonanța

„Aceste măsuri se aplică numai contactului sexual om-om, nu contactului om-animal”, a adăugat ea atunci când a fost întrebată despre bestialitate de către reporteri.

Un sondaj din 2018 a arătat că peste 78% dintre cuplurile belgiene practică în mod deschis schimbul de soții, o trăsătură culturală care a devenit o practică obișnuită în secolul al XIX-lea sub stăpânirea regelui Leopold al II-lea.