Ministrul Sănătății, anunț despre starea de sănătate a ÎPS Pimen: ”Din informațiile pe care le avem…”

Publicat: 30/04/2020 | 18:00

Ministrul Sănătății, anunț despre starea de sănătate a ÎPS Pimen. Nelu Tătaru a explicat cum se simte, în momentul de față Arhiepiscopul.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că starea de sănătate a Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, este stabilă, dar rezervată. Deşi evoluţia stării de sănătate a Arhiepiscopului Pimen este una favorabilă, acesta va rămâne în continuare internat. (CITEȘTE ȘI KLAUS IOHANNIS A FĂCUT ANUNȚUL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SITUAȚIA ELEVILOR CARE NU AVEAU NICIO NOTĂ ÎN CATALOG LA ÎNCEPUTUL SEMESTRULUI 2)

„Din informaţiile pe care le avem, era o stare stabilă. Rămân cu nişte precauţii, având în vedere că există o vârstă şi există nişte comorbidităţi. Tratăm fiecare caz după patologie, după vârstă, după comorbidităţi, facem tot posibilul ca rezultatul final să fie unul de vindecare”, a declarat Nelu Tătaru.

ÎPS Pimen a fost transferat în seara zilei de luni, 20 aprilie, la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. După ce ÎPS Pimen a fost testat pozitiv cu coronavirus au fost efectuate teste pentru depistarea COVID-19 și în cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. În urma acestora, șase persoane au contactat virusul, după ce au intrat în contact direct cu ÎPS Pimen.