Mimi, una dintre victimele bullying-ului! Vloggerița a vorbit despre momentele cumplite din viața sa

Publicat: 11/03/2020 | 18:39

Mimi este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România și mereu are zâmbetul pe buze. În spatele atitudinii pozitive însă sunt ascunse multe zile în care a suferit din cauza foștilor colegi de școală sau a adolescenților alături de care a copilărit. Și asta pentru că a fost una dintre victimele bullying-ului. Recent, artista a vorbit despre aceste momente cumplite și a dezvăluit cine a susținut-o enorm.

Citește și: Cât de înaltă este, de fapt, celebra vloggeriță Mimi. Inna și Irina Rimes se uită la ea de sus…

Mimi, printre victimele bullying-ului din România

Mihaela Pantea, așa cum se numește în buletin Mimi, a făcut liceul de actorie din Londra. Ea a început să facă vlogging în urmă cu patru ani și, în prezent, numărul ei de abonați pe YouTube este de aproape 1 milion. Recent, vloggerița a vorbit despre perioada în care a fost o victimă a fenomenului de bullying… Ea nu este singura vedetă de la noi care a avut de suferit astfel. Și Emil Rengle, carismaticul coregraf care a câștigat sezonul opt de la “Românii au talent” a avut parte de experiențe neplăcute; unele răutăți continuă și acum… din cauza orientării sale sexuale. Specialiștii spun că, în doar 10 minute, un copil poate să își piardă încrederea în sine și în ceilalți, iar consecințele pe termen lung asupra dezvoltării emoționale și integrării sociale să fie extrem de grave.

“Prima dată am fost bullied în școala generală, cred. Toți copiii îmi spuneau: «breloc», pentru că eram foarte mică, devenisem foarte complexată de înălțimea mea și aveam impresia că e un lucru rău să fii scundă, pentru că toată lumea râdea de mine din cauza asta. Mă făceau: «piticot» sau «pitic de grădină», toate apelativele posibile și imposibile, toate poreclele din lume. 

Am avut un complex până când am ajuns la liceu și mi-am dat seama că baieților, de fapt, le plac fetele mai micuțe de statură și cu cât am avansat mai mult în vârstă, am realizat cât de frumos este să fii atât de micuță și cât de specială eram. (…). Când eram în generală, mi se spunea că am urechi de Dumbo (…)”, a declarat Mimi în exclusivitate pentru verdict.ro.

Citește și: Emil Rengle, sărut pasional cu Mimi | VIDEO

În timpul mărturisirilor, tânăra artistă a subliniat că în acele momente critice din adolescentă, atât mama, cât și tatăl i-au fost alături. Vezi pe site-ul oficial al publicației Verdict dezvăluirile lui Mimi despre Cyberbullying-ul experimentat de când s-a apucat de vlogging. Imediat ce dai play la filmarea de mai jos, poți asculta cel mai nou episod postat pe canalul de YouTube al vedetei.

Citește și: Emil Rengle și-a deschis o afacere profitabilă la 2 ani de când a câștigat finala Românii au Talent! Primele declarații despre visul uriaș împlinit

Mimi s-a apucat de vlogging în urmă cu 4 ani

“Totul a început acum 2 ani (n.r.: 2016)când am fost în vacanță în Londra și am cunoscut un tip de pe o rețea de socializare. Conor Maynard a fost cel care m-a insipirat și m-a motivat să ma apuc de vlog. Acesta nu s-a îndrăgostit niciodată de mine. Primul meu clip încărcat pe youtbue a fost jelly bean challenge, o provocare care constă în a mânca bomboane cu diferite arome unele plăcute, altele nu”, a mărturisit Mimi în cadrul unui interviu oferit în 2018, relatează vorbestelumea.protv.ro.