Milionarul ucigaș încearcă să “evadeze” cu ajutorul…

Publicat: 06/04/2020 | 00:10

Crimele comandate de Sergiu Băhăian îngrozeau România, în urmă cu aproape zece ani! Controversatul om de afaceri, aflat după gratii acum, comandase asasinarea a patru oameni ai străzii, de aceea și fusese poreclit ”Călăul de boschetari”. Condamnat la 26 de ani de închisoare, din care a efectuat 10, Băhăian cere să-i fie modificată pedeapsa. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Sergiu Băhăianu era cunoscut drept un om de afaceri controversat, el având unele probleme cu legea, înșelăciuni în special, pentru care a ajuns, din când în când, după gratii. Nimeni nu bănuia că sub masca de ”șmecheraș” care învârte lucruri se ascunde, de fapt, un monstru. S-a aflat în 2010, atunci când a fost arestat. Și acuzat că a comandat uciderea a patru oameni. Locotenenții lui, care, de altfel, au spus totul în fața procurorilor, au executat sângeroasele ”comenzi” dictate de șeful lor. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA „PRINȚULUI” I-A DAT CU TIFLA CORONAVIRUSULUI. MEGA-PARANGHELIE ÎN PLINĂ PANDEMIE)

Crimele s-au petrecut între anii 2006-2008, iar motivul și modul de acțiune sunt cutremurătoare. Cei patru oameni ai străzi au fost uciși, doi, aruncați în canalul Dunăre-Marea Neagră, doi, îngropați sub niște plăci de beton. Motivul? Băhăian făcea firme pe numele acestora, îi omora, apoi le falimenta și rămânea cu banii obținuți. După ancheta care a durat ani buni, Băhăian și complicii lui au fost condamnați. ”Creierul” a primit 26 de ani de închisoare, iar acum uimește, din nou: vrea reducerea pedepsei! (NU RATA: O SUPERVEDETĂ DIN ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA HOTEL CU CAMERA ASCUNSĂ ÎN TIMP CE…)

A depus cererea de modificare a pedepsei

Sergiu Băhăian vrea o reducere a pedepsei

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are primele informați despre tentativa ”călăului de boschetari” de a se elibera mai repede din Penitenciarul Giurgiu, acolo unde este acum încarcerat. Cererea de modificare a pedepsei a fost depusă la Judecătoria Giurgiu.

(VEZI AICI: “PRINȚUL ȚIGANILOR” SE PRIVATIZEAZĂ ÎN PLINĂ CRIZĂ. A SPONSORIZAT-O PE FOSTA SOȚIE, IAR ACTUALA A LUAT FOC…)

Ce spune legea în asemenea cazuri?

”1. Pedeapsa pronunțată poate fi modificată, dacă la punerea în executare a hotărârii sau în cursul executării pedepsei se constată, pe baza unei alte hotărâri definitive, existența vreuneia dintre următoarele situații:

a) concursul de infracțiuni

b) recidivă

c) acte care intră în conținutul aceleiași infracțiuni

2. Instanța competentă să dispună asupra modificării pedepsei este instanța de executare a ultimei hotărâri sau, în cazul în care persoana condamnată se află în stare de deținere, instanța corespunzătoare în a cărei circumscripție se află locul de deținere

3. Sesizarea instanței se face din oficiu, la cererea procurorului ori a celui condamnat”

Cum a fost capturat Băhăian

Sergiu Băhăian a fost capturat în luna ianuarie a anului 2010, după o urmărire ca-n filme. El a fost oprit de un echpaj de Poliție la intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și strada Lizeanu. Băhăian, în a cărui mașină se afla și o femeie, a demarat brusc.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ)

Un polițist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate București s-a agățat de portiera mașinii, dar Băhăian nu a oprit. L-a târât câțiva metri, iar omul legii s-a ales cu mâna ruptă. Băhăian a oprit mașina abia după ce s-a tras asupra ei cu arma, iar cauciucurile i-au fost sparte. Băhăian și complicii lui au primit atunci mandate de arestare pentru 29 de zile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)