Milionarul-cuțitar este judecat și pentru…

Publicat: 17/04/2020 | 23:43

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, noi informații uluitoare despre afaceristul care și-a înjunghiat asistenta în mașină. Milionarul-cuțitar mai este implicat într-un dosar penal ”cu greutate”. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL-CUȚITAR A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ, DUPĂ CE ȘI-A ATACAT ASISTENTA, DAR…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a obținut amănunte legate un alt dosar ”greu” în care este implicat Mihai Tufan, afaceristul care a ajuns în atenția publicului după ce, în seara zilei de 9 aprilie, și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA!)

Cu mai mult timp înainte de șocantul incident de pe DN 1, Mihai Tufan a mai fost prins pe ”picior greșit” de oamenii legii. Conform unor surse din mediul judiciar, pe numele milionarului-cuțitar a fost deschis un dosar penal după ce acesta ar fi condus un autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise.

Recent, Mihai Tufan, care în prezent se află în arest preventiv, a mai primit o lovitură dură. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au constatat legalitatea rechizitoriului în acest dosar și au dispus începerea judecății cauzei. (VEZI ȘI: EBA A FĂCUT CUMPĂRĂTURI DE PAȘTI ÎN STIL „CAMUFLAT”)

În baza art. 346 alin. (1) C.proc.pen., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 7628/P/2017 din data de 21.01.2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti, privind pe inculpatul Tufan Emil-Mihai, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul TUFAN EMIL MIHAI, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe psihoactive, faptă prevăzută de art. 336 alin.(1) Cod penal. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunţată în camera de consiliu”,s e arată în decizia judecătorilor.

Ce prevede articolul 336 din Codul penal

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice – Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe – (1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. (NU RATA: CÂT TE COSTĂ MASA DE PAȘTE FĂRĂ SĂ IEȘI DIN CASĂ)

Mihai Tufan mai are un dosar “greu”

Firul evenimentelor din 9 aprilie

În ziua de 9 aprilie ar fi apărut mai multe tensiuni între omul de afaceri și asistenta lui din cauza faptului că afaceristul își bănuia angajata că ar fi delapidat o importantă sumă de bani, cu ajutorul unui token, dar și al unor semnături false. Discuțiile și tensiunile au continuat și pe perioada deplasării, iar, în contextul scandalului, afaceristul și-ar fi ieșit din minți și ar fi tăiat-o pe femeie, care se afla la volanul mașinii.

După ce i-a provocat mai multe plăgi la nivelul toracelui, potrivit unor surse medicale, Mihai Tufan a recurs la un alt gest extrem și ar fi încercat să se sinucidă. Dar din câte se pare, milionarul-cuțitar nu ar fi avut curajul să-și ducă gestul până la capăt și și-a provocat doar niște zgârieturi superficiale. Potrivit surselor citate, pe gâtul bărbatului s-ar fi găsit doar „urme de tatonare”. (VEZI ȘI: LA 83 ȘI 86 DE ANI, AU CUSUT MĂȘTI DIN PÂNZELE PREGĂTITE PENTRU PROPRIA ÎNMORMÂNTARE ȘI LE-AU DONAT ALTOR BĂTRÂNI. “NU POT SĂ VĂ DESCRIU BUCURIA…”)

La scurt timp după incident, femeia și afaceristul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Angajata lui Mihai Tufan, aflată probabil sub șocul teribilului incident, nu a putut să le spună anchetatorilor decât un singur lucru, repetitiv. “M-a înjunghiat șefu’, m-a înjunghiat șefu’”, le-ar fi mărturisit femeia celor care au intervenit în seara de 9 aprilie.

Medicii care ar fi intervenit de urgență pentru salvarea femeii ar fi depistat că aceasta avea nu mai puțin de cinci plăgi în torace, din care două au afectat și unul dintre plămâni, dar și o plagă destul de adâncă în zona cervicală. (VEZI ȘI: CELEBRA MANECHINĂ “PLAYBOY” A PIERDUT (PARȚIAL) “RĂZBOIUL” CU EX-IUBITUL MILIONAR. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Multimilionarul-cuțitar, Mihai Tufan, s-a iubit în secret cu Andreea Marin

S-a iubit în secret cu Andreea Marin

În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era liberă din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

Unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică

Mihai Tufan este acționar al companiei la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu și Electrocarbon Slatina. (VEZI ȘI: CUM SE DISTREAZĂ ÎN IZOLARE UN MILIONAR DIN IAȘI ȘI SOȚIA LUI. „ACEST VIDEO NU TREBUIA SĂ AJUNGĂ PE…”)

Profit.ro anunța în iulie 2019: „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)