Milionarul-cuțitar a încercat să se sinucidă, după ce și-a atacat asistenta, dar… Ce spun medicii despre răni și ce a declarat victima: “M-a înjunghiat șefu’, m-a…”

Publicat: 12/04/2020 | 23:23

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare și de ultimă oră legate de incidentul care a șocat lumea bună din București. În seara zilei de 9 aprilie, Mihai Tufan și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA!)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro, a ajuns în atenția publicului după ce, în seara zilei de 9 aprilie, și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat. După această faptă oribilă, mai multe amănunte extrem de importante au ieșit la iveală.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații șocante legate de teribilul incident în care a fost implicat milionarul-cuțitar. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în seara zilei de 9 aprilie, Mihai Tufan și angajata lui, Daniela H, au plecat împreună de la sediul uneia dintre firmele afaceristului, din Snagov. Din câte se pare, femeia s-ar fi oferit să-l ducă pe milionar acasă cu mașina ei, un Range Rover.

Filmul grozăviei

În acea zi, între cei doi ar fi apărut mai multe tensiuni din cauza faptului că afaceristul își bănuia angajata că ar fi delapidat o importantă sumă de bani, cu ajutorul unui token, dar și al unor semnături false. Discuțiile și tensiunile au continuat și pe perioada deplasării, iar, în contextul scandalului, afaceristul și-ar fi ieșit din minți și ar fi tăiat-o pe femeie, care se afla la volanul mașinii.

După ce i-a provocat mai multe plăgi la nivelul toracelui, potrivit unor surse medicale, Mihai Tufan a recurs la un alt gest extrem și ar fi încercat să se sinucidă. Dar din câte se pare, milionarul-cuțitar nu ar fi avut curajul să-și ducă gestul până la capăt și și-a provocat doar niște zgârieturi superficiale. Potrivit surselor citate, pe gâtul bărbatului s-ar fi găsit doar „urme de tatonare”. (VEZI ȘI: LA 83 ȘI 86 DE ANI, AU CUSUT MĂȘTI DIN PÂNZELE PREGĂTITE PENTRU PROPRIA ÎNMORMÂNTARE ȘI LE-AU DONAT ALTOR BĂTRÂNI. “NU POT SĂ VĂ DESCRIU BUCURIA…”)

La scurt timp după incident, femeia și afaceristul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Angajata lui Mihai Tufan, aflată probabil sub șocul teribilului incident, nu a putut să le spună anchetatorilor decât un singur lucru, repetitiv. “M-a înjunghiat șefu’, m-a înjunghiat șefu’”, le-ar fi mărturisit femeia celor care au intervenit în seara de 9 aprilie.

Conform surselor noastre, femeia înjunghiată de Mihai Tufan s-ar afla într-o stare mai bună, dar urmează încă două zile critice pe care trebuie să le depășească pentru ca medicii să fie siguri că nu mai este supusă și altor pericole. Medicii care ar fi intervenit de urgență pentru salvarea femeii ar fi depistat că aceasta avea nu mai puțin de cinci plăgi în torace, din care două au afectat și unul dintre plămâni, dar și o plagă destul de adâncă în zona cervicală. (NU RATA: CONCURENTEI DE LA MASTERCHEF I S-A FĂCUT DOR DE FAST-FOOD. AM FILMAT-O PE „FOSTA” LUI PASTRAMĂ ÎN TIMP CE…)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro

Mihai Tufan, arestat preventiv!

După ce a părăsit spitalul, milionarul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, iar, în cursul zilei de vineri, Tribunalul București a emis o ordonanță de arestare preventivă pe numele acestuia.

Mai mult decât atât, conform unor surse din mediul judiciar, anchetatorii care au demarat cercetările la fața locului au descoperit în mașina în care cei doi s-au aflat nu mai puțin de trei cuțite. De reținut că, în contextul stării de urgență, infracțiunile sunt „taxate” cu un spor de doi ani de închisoare. (NU RATA: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI A IEȘIT DIN IZOLARE PENTRU O CAFEA DE LA NUBA. ALEXANDRA A RENUNȚAT LA MASCĂ ȘI…)

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat poliția printr-un comunicat.

Mihai Tufan ar fi încercat să se sinucidă, dar nu ar fi avut curajul să își ducă gestul până la capăt

Unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică

Mihai Tufan este acționar al companiei Metaleuroest, cu participaţii la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram Bucureşti.

Profit.ro anunța în iulie 2019: „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor.

S-a iubit în secret cu Andreea Marin

În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era liberă din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)